1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Robert Dóša obral Trubín o body v devadesáté třetí minutě


Branky


4

Ve šlágru kola na sebe za sychravého počasí narazili dva nesmiřitelní rivalové – Chyňava a Trubín. Utkání obohacené o početnou diváckou kulisu, o kterou se postarali zejména domácí příznivci, slibovalo s ohledem na předchozí vzájemná střetnutí obou celků zajímavou podívanou plnou emocí. Všechny předpovědi se naplnily a bylo se na co koukat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trubín šel po zásluze do vedení

Už od prvních minut bylo na obou soupeřích znát, jak důležitě k utkání přistupují. V úplném začátku zápasu byli aktivnější domácí. Trubínská obrana ale byla pevná a úvodní nesmělé ataky soupeře dokázala odvracet. V 7. minutě už se ale měnilo skóre, k překvapení domácího kotle se ale zavlnila síť chyňavské branky. Dominik Hejcman rozehrál od vlastního velkého vápna nenápadně vyhlížející standardku. Jeho dlouhý míč dokázal David Vokáč hlavou prodloužit na trubínského kapitána Patrika Brodana. Ten se s míčem pohodlně otočil a kolmicí do uličky vybídl ke sprintu Jakuba Porsche. Trubínský krajní záložník se prohnal kolem svého strážce a poté co mu míč zasekl, zůstal nikým nekrytý v pokutovém území soupeře. Když se mu pohledem nepovedlo najít před brankou žádného volného spoluhráče, nasměroval míč přímo na domácí svatyni. Porschova střela by zřejmě i tak skončila v síti, pojistku ale přidal některý z domácích obránců, který svou tečí pomohl míči za brankovou čáru - 0:1. Chyňavští byli evidentně zaskočeni a několik minut byla na domácích znát nervozita a frustrace, která vyústila v šarvátky se soupeřem a ostrou kritiku výroků rozhodčího. Přestože byla hostující obrana nadmíru pozorná, mohlo přijít po chvíli vyrovnání. Daniel Steiner zahrál svůj rohový kop ideálně na přední tyč, hlavičku Hebedy ale ke štěstí hostů zastavila levá tyč Hejcmanovy branky. Na druhé straně měl šanci zvýšit náskok svého týmu David Vokáč, jeho střelu po rychlém brejku ale zblokoval včasným skluzem obránce Chyňavy. Po další pěkné kombinaci se do samostatného úniku dostal Patrik Brodan, jeho střelu ale dokázal vyrazit chyňavský Dreksler. Trubínští skvěle bránili , obranná čtveřice ve složení Novák, Křesťan, Klička, Vlček dokázala skvěle zúročit své zkušenosti z vyšších soutěží, na hřišti působila kompaktně a ze hry do šancí svého soupeře prakticky nepouštěla. Chyňava byla v prvním poločase nebezpečná jen ze standardních situací. Jednu z nich zahrával zhruba z 18 metrů Hebeda, Hejcman ale jeho střelu vyrazil. Když nedokázal po přímém volném kopu z levé strany skórem pohnout ani Jiří Klička a další šance nepřišly, šlo se do kabin za jednogólového stavu.

Střídající Dóša zajistil domácím bod

Trenér Karel Vávra udělal do druhé půle jednu vynucenou změnu, když zraněného střelce jediné branky Jakuba Porsche nahradil mladým Danem Rajtrem. Ten mohl jen po pár minutách přidat druhý gól svého týmu. Po standardní situaci ale neseřídil svá mířidla a poslal z dobré pozice na zadní tyči míč nad branku Chyňavy. Domácí se snažili o aktivitu. Do šancí se ale přes pozornou trubínskou defenzivu nemohli dostat a pokud něco prošlo, byl na svém místě Dominik Hejcman a zažehnal nebezpečí. Okénka se otevírala na druhé straně. Po centru Petráše měl gól na hlavě David Vokáč. Jeho dobře mířenou hlavičku z hranice pokutového území ale dokázal Lukáš Dreksler bravurním zákrokem zkrotit. Z nahravače se pak stal Ondřej Petráš zakončovatelem, jeho prudkou střelu z pravé strany ale také dokázal gólman Chyňavy krýt. Podobnou příležitost měli i domácí, jeden z útočících hráčů Chyňavy se dokázal uvolnit na pravé straně a nebezpečně vypálit. Výborným zákrokem se ale blýskl i Dominik Hejcman v brance Trubína. Hostující brankář si pak poradil i s nebezpečně vyhlížejícím centrem do pokutového území. Na druhé straně měl šanci hlavou na zadní tyči Daniel Rajtr, mířil ale mimo a stav byl stále 0:1 pro hosty. Už už se zdálo, že tak utkání skončí, domácí, podporováni svým kotlem, se ale nevzdali a z poslední příležitosti vytěžili maximum. Dlouhý nákop z kopačky Daniela Steinera prodloužil hlavou do pokutového území Jaromír Hebeda. Míč se po sérii nedorazů dostal až k nabíhajícímu Robertu Dóšovi a ten jej přes vybíhajícího Hejcmana dokázal procpat do sítě - 1:1. Dobře fungující trubínská obrana nakonec odolat nedokázala a v poslední možné chvíli kapitulovala. Ihned po rozehrání pak rozhodčí Kareš ukončil zápas. Na chyňavské straně pak vypukly až překvapivě bujaré oslavy jednoho získaného bodu na domácím hřišti.

 

FC FREYBURG TRUBÍN: „Nutno dodat, že před zápasem bychom bod ze soupeřova hřiště brali všemi deseti, po utkání ale bylo vidět zklamání, že se nepovedlo slibně rozjetý duel dotáhnout do vítězného konce. Před reprezentační pauzou, která se nás ale bohužel netýká, okupujeme se ziskem 7 bodů a výborným skóre 14:1 druhé místo tabulky okresního přeboru. Stoprocentní zůstává po třech odehraných kolech pouze Tlustice, která si na svém hřišti poradila s nováčkem z Březové. Překvapením kola je určitě prohra Nového Jáchymova na hřišti Neumětel v poměru 5:2. Další utkání je na programu přesně za týden, kdy na našem hřišti přivítáme od 17:00 dalšího z nováčků soutěže, berounský Cembrit, který dokázal dnes dopoledne urvat první body za výhru 3:0 nad Drozdovem.“

 

Zdroj: FC Trubín



Sestavy


SK Chyňava
L. Dreksler [-] - J. Lorenc [-] , J. Kříž [-] , A. Vejvoda [-] , J. Buncík [-] - V. Vaněk [-] (46. J. Čeřovský [-] ) , D. Steiner [-] , Z. Steiner [-] (55. R. Dóša [-] ) - P. Vlček [-] , J. Hebeda [-] - M. Kasl [-] (72. M. Svoboda [-] )

TJ FC Freyburg Trubín
D. Hejcman [-] - J. Klička [-] , M. Novák [-] , V. Vlček [-] , R. Křesťan [-] - J. Porsch [-] (46. D. Rajtr [-] ) , O. Petráš [-] , M. Blaha [-] (90. M. Porsch [-] ) , R. Klička [-] - D. Vokáč [-] , P. Brodan [-] (85. J. Kalina [-] )

ŽK: 17. D. Steiner , 56. J. Hebeda , 57. J. Čeřovský , 89. P. Vlček , 89. M. Svoboda - 24. J. Klička , 58. P. Brodan .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KAREŠ Miroslav - VODIČKA Ladislav, PLECITÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Kabina FC Freyburg Trubín
Tip experta: výhra hostů

Půjde o vyrovnaný a hlavně vypjatý duel, ale myslíme si, že se poučíme z loňského střetnutí a odvezeme si všechny body.

Tip: výhra hostů

Chyňava bude důstojným soupeřem, ale Trubín je zatím excelentní.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza