4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyňava schytala od Berouna B čtyřku


Branky


19. M. Novák , 48. D. Žihlo , 54. M. Novák , 67. M. Novák
5

Beroun předvedl dobré utkání, ale Chyňava mu to svou hrou hodně zjednodušila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili jednou

Do Berouna přijela Chyňava, která se nenachází v nejlepším rozpoložení. Na hosty padla deka a nedaří se jim téměř nic, ani tahounům, jednotlivcům, a tak toho využili domácí, kteří šli po zásluze do vedení, když se trefil Michal Novák.

Jasná převaha Berouna B

 

Druhý poločas nastartoval hned ve 48. minutě Daniel Žihlo a bylo to již 2:0. Poté byl hodně vidět Michal Novák, který byl při chuti. V 54. a v 67. minutě zaznamenal dva góly a v zápase tak mohl slavit hattrick. Zápas Beroun B jasně vyhrál 4:0.

 

Zdeněk Steiner ml., SK Chyňava: „Do Berouna jsme jeli s vidinou toho, že konečně začneme hrát naši hru a probereme se z té naší letargie, která nás provází. Jenže vše bylo úplně jinak, nežli kdokoliv čekal.

  Co si budeme povídat? Nemá cenu tady psát dlouhý report z utkání, ale řekněme si to narovinu. V Berouně to bylo opravdu špatný, ale ne jen v Berouně, ale i domácí utkání s Trubínem nebylo z naší strany kvalitně odehrané. Hrajeme pod velkou dekou, a to i největší tahouni mužstva. Nedaří se jak jednotlivcům, tak poté celému mužstvu. Beroun toho dokonale využil a vytěžil z naší hrůzostrašné formy maximum a uštědřil nám tvrdý direkt. Musíme před zápasem dostat z hlavy věci, které nás trápí, musíme jít na hřiště v úplně jiné náladě. Musíme si otevřeně říct, že nemá cenu koukat po prvním místu, ale nyní je důležitější začít hrát fotbal, který nás zdobil v předchozích letech. Fotbal, který nám dával radost, ten fotbal, který nesl ovoce a body do tabulky, ten fotbal, který hráli stejní hráči, jako nyní. Hrát to umíme, ale chce se na to soustředit a nalézt potřebný klid!

   Věřím, že to přijde a už ve čtvrtek v pohárovém utkání na Cembritu se pokusíme nalézt potřebný klid a herní pohodu, která nám chybí!“

Zdroj: SK Chyňava



Sestavy


Český Lev - Union Beroun B
M. Hůla [-] - P. Vopěnka [-] , F. Hosnedl [-] , L. Vávra [-] , M. Novák [-] , M. Novák [-] , L. Markvart [-] , D. Žihlo [-] (72. D. Hruška [-] ) , M. Havlíček [-] , O. Slabý [-] , R. Grajcar [-] (77. M. Pavlík [-] )

SK Chyňava
L. Dreksler [-] - J. Kříž [-] , A. Vejvoda [-] , J. Buncík [-] - V. Vaněk [-] (64. M. Lhoták [-] ) , D. Steiner [-] (80. M. Husák [-] ) , Z. Steiner [-] (46. R. Dóša [-] ) - P. Vlček [-] , J. Hebeda [-] , M. Kasl [-] - J. Čeřovský [-] (70. J. Petrbok [-] )

ŽK: 21. L. Markvart - 32. J. Hebeda , 54. P. Vlček , 58. J. Buncík , 60. D. Steiner , 65. J. Čeřovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠPICL Martin - ŠPICL Jan, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip experta: remíza

Berounská rezerva je o poznání silnější než vloni a doma neprohraje.