1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Morstein zavelel k obratu nad Stašovem


Branky


8

Stašov se dostal do krátkého vedení. Poté zápas spěl k závěru, který jednoznačně ovládl Nový Jáchymov. V posledních deseti minutách nasázel Stašovu tři branky a výsledek vypadá jako debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vydrželo vedení jen čtyři minuty

Čechie rozhodně nechtěla zopakovat své poslední soutěžní vystoupení na půdě Stašova a tento fakt byl patrný již na první pohled. Hosté byli od začátku zápasu aktivnější a rozhodně měli více ze hry. Po Spurného centru a Morsteinově hlavičce na míč nedosáhl Patera. Stejný hráč měl velkou šanci po akci Frydrycha s Morsteinem, ale skóre se neměnilo. Merhoutův postřeh prověřil na opačné straně střelou z 20 m Rohlena, hostující gólman nepříjemnou a tečovanou střelu vyrazil v poslední chvíli na roh! Domácí šli do vedení ve 23. min., kdy se prosadil hostujícími zadáky zapomenutý T. Eichenmann - 1:0. Stašov se ovšem dlouho z vedení neradoval. Spurný za necelé čtyři minuty posunul v souboji míč na Morstina, ten byl rychlejší než brankář Trpálek a padající míč z kopačky nejlepšího střelce Čechie znamenal vyrovnání - 1:1. V poslední minutě zamotal hlavu prakticky celé kompletní obraně soupeře Frydrych, ale jeho sražená střela do branky nedorazila.

Hosté v posledních deseti minutách třikrát udeřili

Také druhý poločas začali lépe hosté a lepší byli po celý jeho pětačtyřicetiminutový průběh. Jako první po přihrávce Vlčka nebezpečně zakončoval Krákora. V soustavném tlaku se neprosadil Frydrych, střelami zahrozili Krob a poté i Havel. Domácí často nevěděli, kde jim hlava stojí a Čechie nadále útočila. Jenže gól ne a ne přijít. Hostující obrana dirigovaná Vávrou, kterému dobře sekundovali oba krajní obránci a především předstoper Krákora, soupeře prakticky k ničemu nepustila. Jejich spoluhráči hráli s chutí, především Frydrych, jehož průnik v 60. minutě skončil zakončením těsně vedle stašovské branky. Poté Spurného bombu vyrazil Trpálek, stašovský gólman za několik vteřin likvidoval i přízemní střelu novojáchymovského kapitána. Akce Frydrycha se Spurným rovněž volala po gólu, ale po zákroku Trpálka skončila jen rohovým kopem. Stejně dopadla i Frydrychova bomba v následující minutě. Po další Frydrychově akci váhal se zakončením na hranici šestnáctky Vlček, zanedlouho nedosáhl metr před brankou na přihrávku Morsteina Spurný... Domácí byli pod obrovským tlakem a bylo otázkou času, kdy se hosté konečně dočkají zasloužené odměny. To se stalo v 82. minutě, kdy se na hranici pokutového území prosadil Morstein a jeho přízemní střela skončila přesně u levé tyče domácí branky - 1:2. Hattrick mohl Morstein zkompletovat hned v další minutě, kdy jej na zteč vyslal přesnou přihrávkou Krob, ale samostatný únik hostujícího útočníka z poloviny hřiště skončil znovu na zákroku brankáře soupeře. Už za tři minuty zatáhl dobře míč na polovinu soupeře Krákora a jeho přihrávkou nepohrdl tváří v tvář gólmanovi soupeře Spurný - 1:3. Za minutu rozhodčí neuznal hostům gól pro ofsajd, ale Čechie jásala i tak ještě jednou. Klasický vlastenec si po rohovém kopu na své konto připsal střídající Vodička, který překvapil spoluhráče i soupeře - 1:4.
Čechie si tak na své konto připsala znovu velmi cenné tři body.

 

Zdroj: Čechie Nový Jáchymov



Sestavy


TJ Stašov
M. Trpálek [-] - M. Fiala [-] , M. Fast [-] , A. Kučera [-] (66. F. Vodička [-] ) , L. Lojek [-] , T. Carván [-] , T. Eichenmann [-] , J. Rohlena [-] , K. Roztočil [-] , M. Eichenmann [-] (40. R. Halák [-] ) , O. Kulička [-] (70. N. Vojtík [-] )

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - M. Krákora [-] , L. Spurný [-] , R. Vávra [-] , J. Červenka [-] (90. M. Stárek [-] ) , Y. Odeesho [-] (88. L. Bartoš [-] ) - T. Frydrych [-] , L. Patera [-] (23. M. Vlček [-] ) , J. Krob [-] (85. V. Cimpa [-] ) , J. Havel [-] - J. Morstein [-]

ŽK: 36. L. Lojek - 32. J. Červenka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEKERKA Pavel - BIDŠOVSKÝ Pavel, JUPPA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:39

Tip experta: remíza

Předpokládám, že tento zápas bude vyrovnaný a padne v něm slušný počet branek.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:41

Tip: výhra hostů