Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skomelno překvapivě zvítězilo v Přívěticích, domácímu týmu dalo "šestku".


Branky


0

Oslabené domácí mužstvo nedokázalo čelit mladému týmu Skomelna. Hosté si čtyřmi zásahy v první půli zajistili pohodové vedení, ke kterému navíc ve druhém poločase přidali další dva góly a z Přívětic si tak zaslouženě odváží tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skomelno má v týmu 9 hráč pod 22 let, což věští tomuto mančaftu velmi dobrou budoucnost. Naopak domácí Přívětice se museli potýkat s několika problémy, někteří stabilní členové kádru jsou zranění, další vykartovaní a jak už to tak v okresním fotbale bývá, ani některé pracovní činnosti se nedají s fotbalem vždy skloubit. V dresu domácích navíc nastoupilo několik méně zkušených dorostenců, takže tento stav nevěštil pro Přívětice nic dobrého. První poločas hovořil za vše, skóre 4:0 nedávalo domácímu týmu velké naděje na úspěch v zápase. Přívětice sice měli nějaké šance, ale nedokázali je proměnit. Skomelno navíc dokázalo trestat z rychlých brejků. Ve druhém poločase už se utkání jen dohrávalo, domácí nastřelili ještě dvakrát brankvou konstrukci, ale branku vstřelil až Karfiol, který upravoval na 4:1. Skomelno však přidalo ještě další dvě branky a konečné skóre zápasu se tak zastavilo na číslech 6:1 pro hostující tým, který zaslouženě zvítězil. Pod získané tři body se nejvíce podepsal Prachár, který vstřelil hattrick. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Přívětice
Jaromír Zavoral: Z naší strany to byl špatný výkon, bohužel máme nějaká zranění a také vykartované hráče. Soupeř hrál ale dobře a zaslouženě zvítězil.

Sokol Skomelno
Štrunc: Musím mužstvo pochválit, odvedlo opravdu velmi dobrý výkon. Jedním slovem paráda.



Sestavy


Sokol Přívětice
P. Spěváček [-] - P. Smetana [-] , J. Šístek [-] , R. Nový [-] , M. Kořínek [-] - D. Krč [-] , M. Šístek [-] , T. Karfiol [-] , M. Krč [-] - L. Pešek [-] , M. Mareš [-]

Sokol Skomelno
J. Turek [-] - M. Rückauf [-] , T. Bauš [-] , Z. Maier [-] , M. Hofman [-] - V. Novák [-] , L. Tománek [-] , M. Bělohlávek [-] , V. Hašek [-] - J. Med [-] , F. Prachár [-]

Hráči zápasu: T. Karfiol - F. Prachár .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.