0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašice porazili neškodné Skomelno.


Branky


53. P. Hofman , 60. M. Hofman - 12. L. Pigula , 48. R. Štych , 52. M. Pipich
0

Utkání mezi Skomelnem a Strašicemi se odehrávalo za velmi nepříjemných podmínek, teploměr ukazoval skoro 30°. Na výkonu se to podepsalo především na hráčích domáciho Sokola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Strašice dokázali potvrdit svou kvalitu a utkání bez větších problému ovládli. Skomelno se zatáhlo na svou půlku a jen bránilo a vyčkávalo na chybu hostů. Domácí byli prakticky pod permanetním tlakem. Hosté zprvu nevěděli jak překonat obranný val, ale postupem času našli na domácí obranu recept. Ve 12. minutě se poprvé prosadili a ve druhé půli přidali ještě další dvě branky. Rozhodující byla především druhá branka na začátku druhého poločasu, která odrazila potenciální tlak domácích. Strašice tak zvítězili 3:0 a připsali si tři body.



Sestavy


Sokol Skomelno
J. Turek [-] - M. Rückauf [-] , Z. Maier [-] , T. Silovský [-] , M. Hofman [-] - J. Med [-] , L. Tománek [-] , M. Bělohlávek [-] , V. Hašek [-] - P. Hofman [-] , F. Prachár [-]

TJ Spartak Strašice
P. Stenzel [-] - M. Laho [-] , J. Vildmon [-] (45. F. Sazima [-] ) , P. Harčarik [-] , M. Pipich [-] - J. Švihovec [-] (45. P. Stenzel [-] ) , V. Šlapák [-] , L. Pigula [-] (45. Š. Huttr [-] ) , R. Štych [-] - M. Šípek [-] , J. Sommer [-] (45. Z. Rolinec [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.