3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 14:30

26.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřív porazil Skomelno a stal se vítězem okresního přeboru!


Branky


0

Fotbalisté Dobříva to dokázali! V posledním kole si poradili na domácím hřišti se Skomelnem v poměru 3:0 a mohou se tak radovat z vítězství v okresním přeboru Rokycany!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Pořádajícímu Sokolu stačil bod k vítězství v soutěži, ale prvních 20 minut patřilo mladému týmu ze Skomelna. Dostali se do několika slibných šancí, ale ve většině případů je o gól připravila zbrklost nebo špatné řešení dané situace. Ve druhé polovině poločasu se již hra začala vyrovnávat. Ve 30. minutě vyslal Koudelka do brejku Šťastného a ten se nemýlil - 1:0. Zbytek poločasu žádné větší šance k vidění nebyly.

II. poločas

Druhou půlku už si Dobřív pohlídal a Skomelno do ničeho nepustil. V 54.minutě sehrál Koudelka se Šťastným standartní situaci, po které byl Šťastný faulován ve vápně a penaltu sám proměnil. V 58.minutě nahrál Koudelka Viletovi, ten se zbavil obránce a upravil na konečných 3:0. Domácí do konce utkání ještě měli pár šancí, branku už ale nevstřelili.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobřív
Tomáš Koudelka: Povedlo se nám poprvé v historii vyhrát okresní přebor, což jsme si před začátkem soutěže vytyčili jako hlavní cíl. První poločas náš soupeř často hrozil a hrál velice dobře. Druhá půlka už byla v naší režii!

Sokol Skomelno
Martin Hofman: Bohužel, jako celý jaro jsme nevyužívali šance. Po poločase jsme klidně mohli vést 5:1.



Sestavy


TJ Sokol Dobřív
J. Šimáně [-] - D. Hlaváček [-] , V. Vild [-] , V. Planeta [-] , P. Voříšek [-] - J. Vondrášek [-] , T. Koudelka [-] , L. Šťastný [-] , T. Sekyra [-] - Z. Drozda [-] , K. Vileta [-]

Sokol Skomelno
J. Turek [-] - T. Silovský [-] , M. Rückauf [-] , T. Bauš [-] , M. Hofman [-] - V. Novák [-] , L. Tománek [-] , V. Hašek [-] , M. Bělohlávek [-] - F. Prachár [-] , Z. Maier [-]

Hráči zápasu: L. Šťastný - M. Hofman .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.