0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov prodlužuje své jarní překvapení a je stále na jaře neporažen


Branky


25. M. Beran , 31. M. Beran , 60. D. Králík
0

Před Třemošnou dnes ležel velmi obtížný úkol. Obrat o body rozjetý Sulkov. Třemošná hrála dobrý fotbal a snažila se doma ukázat v tom lepším světle nicméně Sulkov se obrat o body nenechal a zvítězil na hřišti soupeře 3:0. Sulkov především táhl záložník Martin Beran, který vstřelil dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla velice vyrovnaná a Třemošná se nenechala zahanbit. Nicméně Sulkov dovedl využít chyb soupeře. V 25. minutě skóroval hostující záložník Martin Beran a poslal hosty do vedení. O několik chvil později se opět prosadil Martin Beran a svým druhým gólem poslal hosty do dvoubrankového vedení. Na konci první půle se zranil domácí obránce Jan Kunesch. Třemošná neměla hráče na střídání a musela dohrávat s 10ti hráči.

 

 

Na začátku druhé půle hosté poslali do útoku čerstvou sílu. V 46. minutě Petr Pecháček vystřídal Martina Borečka a jeho úkolem bylo využít chybějícího hráče v obraně hostů. Sulkov dával oslabeným domácím zabrat a dostával se k mnoha příležitostem, které ale nedovedl proměnit. Další branka padla až v 60. minutě, kdy za hosty na 0:3 upravoval záložník Daniel Králík. Domácí se poté snažili nedostat další branku. V 70. minutě obdržel žlutou kartu domácí útočník Patrik Šerý. Více se do konce utkání nestalo a Třemošná zabránila debaklu před domácím publikem.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer: Hráli jsme dobře. K tomu žádné výtky nemám. V tomto zápase nás trápila přesnost střelby.

TJ Sparta Sulkov
Jindřich Beran: První půle byla vyrovnaná, ale v té druhé jsme byli lepší. Ve druhé půli jsme měli mnoho šancí, ale neproměnili jsme jich tolik, kolik bychom si představovali. Hráli jsme čistě a pan Bohůň je velmi kvalitní a zkušený sudí.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - M. Pešek [-] , J. Matějka [-] , J. Kunesch [-] , M. Lavička [-] - M. Kecer [-] , V. Pihera [-] , J. Dobrý [-] , L. Radič [-] - P. Šerý [-] , J. Körner [-]

TJ Sparta Sulkov
J. Blahout [-] - M. Gruber [-] , L. Benedikt [-] , D. Mečl [-] , T. Beran [-] - K. Batěk [-] , P. Hejzek [-] , D. Králík [-] , M. Beran [-] - M. Pinc [-] , M. Boreček [-]

ŽK: 70. P. Šerý .
Místo: Třemošná. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.