1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany zaskočily favorita na domácí půdě a zvítězily


Branky


0

Baník Líně, který byl až dosud v čele tabulky prohrál na domácím hřišti 1:2 s Nýřany, které jsou osmým celkem soutěže. I přes brzké vedení domácích v úvodu zápasu Nýřany otočily vývoj utkání. Klíčovou složkou týmu Nýřan byli dorostenci, kteří podávali dobré výkony. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek prvního poločasu potvrdil očekávání. Líně tlačili Nýřany a po chybě jednoho z hostujících obránců v 11. minutě otevřel skóre zápasu domácí útočník Jakub Antoš a Líně se ujmuli vedení 1:0. Po zbytek poločasu se sice hrálo většinou na polovině hostů, ale domácí se do vyložené šance také nedostávali a hosté vyčkávali na možnost proti útoku. Po zbytečném faulu domácích se ve 45. minutě kopala penalta, kterou proměnil hostující záložník Jaroslav Šindler. Poločas skončil nerozhodně 1:1.

 

 

Ve druhé půli zaskočil domácí z protiútoku další záložník hostů. Tentokrát Eduard Říha senzačně poslal hosty do vedení nad favoritem. Nýřanům se povedlo otočit a snažili se ubránit výsledek 1:2. Domácí se snažili vyrovnat a impulz týmu směrem vpřed se snažili vyslat i střídáním útočníků, ale Nýřany bránily svojí branku velmi houževnatě a i přesto, že ke konci utkání dorostencům z týmu Nýřan, kteří hráli svůj druhý zápas v jeden den, začali docházet síly, se jim povedlo tento výsledek udržet až do konce utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Milan Vágner: Přestože jsme většinu zápasu tlačili soupeře, tak jsme se nedovedli prosadit. Klíčovou úlohu sehráli dorostenci z Nýřan.

TJ Nýřany B
Roman Stauber: Byl to vyrovnaný zápas. Nebýt naší hrubky hned na začátku utkání, nemuseli bychom otáčet zápas. V obraně jsme dneska předvedli výborný výkon, ale v útoku to stále není ideální, protože jeden z dvou našich nejlepších útočníků je zraněný a druhý hraje primárně za A tým.



Sestavy


TJ Baník Líně
A. Vasko [-] - P. Hamberger [-] (13. D. Dudík [-] ) , T. Šoul [-] , P. Princl [-] , L. Toth [-] - O. Mašek [-] , J. Tycar [-] , M. Šluk [-] , M. Dudík [-] - M. Vágner ml. [-] , J. Antoš [-] (65. J. Mašek [-] )

TJ Nýřany B
T. Kouba [-] - R. Šimek [-] , P. Královec [-] (66. O. Stehlík [-] ) , J. Cink [-] (78. D. Šerý [-] ) , T. Michálek [-] - J. Šindler [-] , M. Štěpánek [-] , E. Říha [-] (84. R. Stauber [-] ) , M. Purkart [-] , J. Šindler [-] - R. Šteffel [-]

ŽK: 48. J. Šindler .
Místo: Líně. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.