3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2019 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit ze Lhoty proti Nespekům nezaváhal


Branky


9

Lhota - Na velmi obtížném terénu, přivítala domácí SK Lhota  hosty z TJ Sokol Nespeky. Už při rozcvičce hráče přivítal déšť, který potom v prvním poločase začal nabírat na intenzitě. Dokonce se v polovině první poločasu musel zápas na pár minut zastavit, když déšť začaly doprovázet kroupy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vývoji zápasu rozhodlo šest minut

Oba týmy začaly bojovným stylem, což na obtížném terénu ani jinak nešlo. Lépe do zápasu ale nakonec vkročila Lhota, když v 17. minutě gólman hostů Drážek vyrazil balón po jedné ze střel domácích hráčů a odměnou za dobré načasování a aktivitu si vysloužil gól Mbah, který doběhl vyražený balón před stopery a bez problému zakončil - 1:0. O další čtyři minuty později se uvedl z velké dálky Hájek, který ukázkovou střelou do šibenice zvýšil vedení domácích - 2:0.

 

Další a poslední rána přišla pro hosty během 23. minuty, když po pěkné kombinační akci domácích nechali hosté úplné osamoceného Houžvičkovu, který už jen zkušeně po zemi překonal hostujícího brankáře - 3:0. Domácí tak prakticky rozhodli zápas během šesti minut. Po této smrtící pasáži domácích už zbytek poločasu spíše připomínal boj, plný osobních soubojů. Jednu šanci si dokázali vytvořit hosté, když se po skrumáži hráčů ve velkém vápně dostal k míči Peterka, ale výborným zákrokem podržel domácí brankář Tůma.

Nespeky chtěly s výsledkem něco udělat, ale nepodařilo se

Do druhého poločasu vstoupili hosté mnohem lepší dojmem a snažili se se zápasem ještě něco udělat. Svou aktivitou několikrát dělali problémy domácí obraně, ale překvapivě si žádnou gólovou šanci nevytvořili, ani po standardních situacích. Hráči Lhoty si druhý poločas vytvořili pouze jednu šanci, ale proti Ibemu se zaskvěl brankář Drážek.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Začalo se za nevlídného počasí, pak přišly kroupy a několik minut se nehrálo. Když se začalo hrát, tak jsme brzo dostali tři rychlé góly a v podstatě bylo po zápase. Chvíli nám trvalo, než jsme se z toho oklepali, a až v závěru poločasu měl šanci Peterka, ale trefil pouze hráče na brankové čáře. Druhou půli jsme prostřídali, hra se výrazně zlepšila, byli jsme lepší než soupeř, hrálo se převážně na polovině domácích, ale žádnou vyloženou šanci jsme si nevytvořili, byly to spíše takové pološance, které jsme ale nevyřešili správně. Domácí hrozili z rychlých protiútoků, ale na rozdíl od první půle už tak nebezpeční nebyli. Každopádně ty góly si dáváme v podstatě sami po našich hrubých, až dětských, chybách. Budeme se z toho muset poučit a začít hrát to, co jsme hráli na podzim - soustředěný, koncentrovaný výkon od první do devadesáté minuty. Jediné pozitivní na tomto zápase je náš výkon ve druhém poločase, ten už svou kvalitu měl, ale za stavu 3:0 už je to pozdě."



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , M. Mbah [-] (43. M. Kudela [-] ) , S. Ibe [-] (77. L. Primus [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] (89. J. Šíma [-] ) , D. Danylych [-] (57. O. Popok [-] ) , R. Neumann [-] (65. T. Valín [-] ) , M. Šalamoun [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , A. Konopisky [-] (40. A. Varkoček [-] ) , M. Burian [-] - L. Braný [-] , D. Pešta [-] (46. J. Kukač [-] ) , M. Kučaba [-] , M. Večera [-] (80. J. Myslivec [-] ) , S. Peterka [-] - M. Klauz [-] (65. L. Maršoun [-] ) , F. Iheanacho [-]

ŽK: 24. T. Chlapec , 84. M. Šalamoun - 31. A. Konopisky , 50. J. Kukač .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - POSPÍŠIL Miloslav, PUDIL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas, ale není jiná varianta, než odvést ze Lhoty všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:52

Tip: výhra domácích