0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim byla blízko bodům v zápase s Nespeky, nakonec ale všechny body získali hosté


Branky


11

Velim - Domácím přiliš nenahrávají výsledky ostatních týmů ze spodních pater, i když je to nesmírně vyrovnané. Vyrovnaný duel s Nespeky rozhodl závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drážek chytil Hruškovi penaltu

Relativně dobrý vstup do utkání ze strany Velimi vyvrcholil na konci 8. minuty, kdy po závaru zahrál ve vápně rukou hostující obránce a rozhodčí nařídil pokutový kop. Hruškův pokus ale doprostřed brány brankář Drážek nohou vyrazil. To bylo z domácí strany prakticky vše. Nespeky byly lepší na míči, ovládaly střed hřiště a dobývaly domácí branku. Ale ani hosté si žádnou výraznější příležitost kromě dalekonosných střel, které končily vysoko nad, nevytvořili.

V závěru rozhodly Nespeky

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, hrálo se hodně bojovné utkání, ve kterém za delší konec tahali hosté z Nespek. Ti měli i více nebezpečných náznaků a situací, které však zlikvidoval Dejmek. Velimští se zmohli pouze na pár standardních situací. Vše nasvědčovalo tomu, že utkání skončí bez branek a půjde se do penaltového rozstřelu. V 86. minutě se pro domácí k nešťastnému odrazu dostal k míči hostující záložník Laštovka a levou nohou trefil šibenici branky - 0:1.

 

Po obdržené brance vrhli domácí všechno do útoku, zjednodušili hru a nakopávali balon k vápnu hostů. Po jednom odvráceném míči šli hosté ve čtyřech na dva obránce, Seifert na půli hřiště ještě skluzem přerušil rozvíjející se akci a za zákrok uviděl rovnou červenou kartu. Nespeky ještě v závěru měly tři brejkové a z té úplně poslední v 94. minutě pečetil vítězství Nespek D. Pešta - 0:2.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Martin Novotný: "Vítězství hostů je asi zasloužené. Byli lepší na míči, lépe kombinovali a ve finále byli i nebezpečnější, přestože si žádnou tutovku nevytvořili. My jsme si však také za celý zápas dokázali vytvořit pouze jednu příležitost a náš výkon na body nestačil. Pro nás je to opět velká rána, šanci odpoutat se z posledního místa jsme nevyužili a budeme se muset pokusit přivést body z Vykáně."




Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Jansta [-] (60. M. Novotný [-] ) , L. Hartig [-] , Š. Váňa [-] (88. J. Kukal [-] ) , D. Hruška [-] (85. M. Kasal [-] ) , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , M. Puk [-] , P. Víšek [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , M. Burian [-] - L. Braný [-] , J. Kukač [-] , M. Večera [-] (46. D. Pešta [-] ) , S. Peterka [-] - M. Klauz [-] , F. Iheanacho [-] - P. Mikolanda [-] (77. A. Konopisky [-] ) , J. Laštovka [-]

ŽK: 68. V. Kopáček , 70. D. Hruška - 68. J. Kukač . ČK: 88. L. Seifert .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra hostů

Hosté vybojují cennou výhru na hřišti poslední Velimi.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza