Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 10:15

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany podlehly na domácím hřišti Poříčanům


8

Klíčany - Velmi dobře hrající domácí přivítaly na svém hřišti druhý celek soutěze - Poříčany. V utkání viděli diváci sedm branek a výhru hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janda zajistil dvakrát vedení Poříčan

Poříčany vstoupily do utkání velmi dobře a hned v 9. minutě se ujaly vedení. Po dlouhém autovém vhazování a vyhraných soubojích se míč dostal k Jandovi a ten zavěsil - 0:1.

 

Po inkasované brance Klíčany svého soupeře zatlačily a jednoznačně hosty přehrávaly. Vyústilo to vyrovnáním po parádní ráně Jeslínka ze 22. minuty - 1:1. Vedení hostům ale vrátil o sedm minut později znovu Janda, když se trefil z přímého kopu - 1:2.

 

Pět minut před koncem prvního poločasu našel Puk Ramšáka, který utekl obraně a předložil míč Nádeníčkovi, který již neměl problém skórovat - 1:3.

Poříčany si zápas pohlídaly

Hosté šli do druhého poločasu se stejnou taktikou, jako do poločasu prvního. A již ve 47. minutě opět utekl Ramšák a stejně jako při třetím gólu, připravil ideální pozici pro Nádeníčka - 1:4. Posledním střelcem v dresu Poříčan byl Puk, který se trefil z hranice vápna po přihrávce Červeného po hodině hry - 1:5.

 

Domácím se v závěru utkání podařilo již pouze snížit zásluhou Slánského - 2:5

 

Série výher Klíčan tak skončila na čísle pět a naopak pro Poříčany se jedná o třetí výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu



SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Měli jsme parádní vstup do utkání a ujali jsme se brzkého vedení. Pak nás ale domácí chvíli zcela jasně přehrávali a přišel vyrovnávající gól. Do půle jsme ale vstřelili další dvě branky. O přestávku jsme si v kabině řekli, že musíme vydržet patnáct minut, protože jsme očekávali, že na nás domácí vlétnou. Podařilo se nám to dokonale a po dvou minutách přidal Nádeníček čtvrtý gól. Musím pochválit celý tým za výkon, který jsme předvedli. Tohle čekal málokdo, jelikož Klíčany na jaře vše vyhrály a mají kvalitu. Pro mě patří mezi top tři týmy v téhle soutěži."



Sestavy


TJ Klíčany
R. Tauchman [-] - T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] (46. V. Koláček [-] ) , M. Bureš [-] , D. Pozníček [-] - D. Minha [-] , P. Slánský [-] , A. Kraus [-] (79. T. Krimlák [-] ) , T. Buldra [-] , Š. Vošta [-] - J. Jeslínek [-] -

SK Poříčany
M. Janocsko [-] - P. Janda [-] , D. Pergl [-] , M. Ramšák [-] (84. L. Holler [-] ) , D. Červený [-] (73. D. Vild [-] ) , B. Nádeníček [-] (78. J. Puk [-] ) , O. Puk [-] , M. Gajdasz [-] , J. Štěch [-] , J. Šmidrkal [-] (86. F. Stárek [-] ) , P. Zdeňka [-]

ŽK: 26. T. Buldra - 11. J. Štěch , 85. D. Pergl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - HLAVNIČKA Radek, KVASNIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů