0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáň vydřela první jarní body ve Hřebči po penaltách


Branky


7

Hřebeč - Pouze v deseti hráčích přijeli hosté z Vykáně do Hřebče, ale v zápase to nebylo znát. Hlavně v prvním poločase byli hráči Čechie lepším týmem a nakonec se mohli radovat z prvních jarních bodů po výhře na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tyče zvonily na obou stranách

Po většinu prvního poločasu byli domácí vice na míči a snažili se přestavit v gól převahu jednoho hráče v poli, neboť Vykáň nastoupila pouze o deseti hráčích, ale měli jen jednu šanci, po které zvonila tyč.

 

Na druhé straně se do šance dostal Kasík, který si obhodil obránce, ale jeho střelu chytil dobrým zákrokem Zajíček. V další šanci propadl míč až k Mrázovi, ten ale orazítkoval jen tyč.

 

Ještě dvakrát se dostal do zakončení Kasík, ale ani v jednom případě netrefil bránu. Hosté se pak marně dožadovali odpískání penalty po faulu na Dalekoreje.

Blíže vítězství měli možná překvapivě hosté

Hřebec vstoupila do druhé půle o poznání aktivněji než do poločasu prvního, ale opět jen drželi míč a žádné šance nepřicházely, jelikož hosté dost střel zblokovali.

 

Velké šance potom měli Vykánští, ale samostatný únik Kasíka ze strany skončil na brankáři. V 89. minutě šel sám na Zajíčka i Dalekorej, domácí brankář zahrál rukou mimo své vápno, ale odměněn byl pouze žlutou kartou.

 

V samém závěru zakončoval hlavou Klavík a Cimpl musel míč vyhlavičkovat z brankové čáry. Na druhé straně musel na zem ještě Zajíček, ale byl úspěšný a o vitězi musel rozhodnout penaltový rozstřel.

Bod navíc pro Vykáň

Prvních deset střelců bylo úspěšných. V šesté sérii přišel neproměněný pokus domácích, za hosty se trefil Cimpl a rozhodl o prvních o bodu navíc.

 

Pro Vykáň jsou to navíc úplně první jarní body a to hráli od začátku zápasu pouze s deseti hráči.



Ohlasy k zápasu



FK Čechie Vykáň
Ladislav Drbohlav, trenér: "Musím říci, že takhle jsem je ještě hrát neviděl. Celý tým hrál organizovaně a kompaktně. I když jsme hráli v deseti, první poločas jsme byli lepší. Dostávali jsme se do šancí, ale bohužel jsme neměli nikoho do útoku. V první půli jsme měli tři tutovky, ale nastřelili jsme tyč, břevno a třetí šanci vykopl hráč. Ve druhém poločase nám docházely síly, proto jsme už tolik nestříleli. Pořád jsme měli střed hřiště, soupeř hrál na rychlý protiútok. Začali hrozit, ale vyloženou šanci neměli."



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Dvořák [-] , J. Baranec [-] , F. Sedláček [-] (77. M. Drame [-] ) , M. Stříbrský [-] , J. Faktor [-] (54. M. Veliký [-] ) , J. Pinkas [-] , M. Servus [-] , A. Klavík [-] , R. Macháč [-] , M. Novák [-]

FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - M. Pavelčák [-] , L. Mráz [-] , M. Cimpl [-] , J. Dalekorej [-] , M. Kasík [-] , P. Vostárek [-] , M. Lesyk [-] , F. Říha [-] , M. Dlouhý [-]

ŽK: 55. R. Macháč , 89. J. Zajíček - 39. M. Kasík , 90. M. Pavelčák .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: BUDIL Daniel - ČERMOCH Jakub, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

Stačí se podívat na zápasy Vykáně a jejich výsledky. Zcela jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích