1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný hubenou výhrou porazilo poslední Libušín


Branky


6

Slaný - Ten kdo čekal jednoznačné vítězství domácích barev v zápaes s posledním Libušínem, byl na omylu. Slánští sice v zápase byli nepatrně lepším týmem, ale gólově se dokázali prosadit jen jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slaný se zastřelovalo

V 5. min. zakončoval první domácí útočnou akci Galbavý, ale Poráčaninovu branku přestřelil. Stejně se vedlo Křečkovi o čtyři minuty později. Po pěkné kombinaci z 22. min. se nakonec dostal míč k Hořejšímu, který však svým zakončením napodobil své spoluhráče a také on z dobré pozice poslal míč nad, byť se míč lehce otřel o břevno.

 

Ve 23. min. potrápil domácí obránce Křemen, ale jeho pokus nakonec jeden z bránícíh hráčů zblokoval. Na druhé straně centroval z pravé strany Křeček a Danda střílel z první vedle. Výčet nepřesných střel na Poráčaninovu bránu pak zakončil Hořejší, který deset minut před koncem pálil dokonce nad síť za libušínskou bránou.

 

Ve 38. min. si slánští hráči dokázali srovnat mířidla a Křeček svou dalekonosnou střelou pod břevno protáhl Poráčanina. Ten dokázal míč vyrazit nad břevno. Dvě minuty nato domácí dobře zakombinovali a Poráčanin likvidoval střelu Galbavého. Poté ještě bomba Zímy orazítkovala břevno.

Rozhodl jeden gól

Ve 48. min. se před Sedlákem objevil po Křemenově příhře Neuman, ale poslal míč těsně vedle. V 52. min. pak Říčka trefil z první vysoký centr, jenže míč poslal do stejného místa, co před ním Neuman, tedy vedle pravé tyče slánské brány. V 54. min. Poráčanin vyrazil tvrdou střelu Galbavého.

 

V 58.min. pěkný slalom mezi obránci ukázal Mareš, dostal se s míčem u nohy až před gólmana, ten jeho pokus vyrazil zpět do pole, Hořejší následně střílel k tyči, ale Poráčanin vyrazil míč na břevno, odtud se dostal míč opět k Marešovi, který zblízka rozvlnil síť - 1:0.

 

V 71. min. po levé straně utekl střídajícímu Volgnerovi šikovný Křemen, střílel poté ale nepřesně. O dvě minuty později byl vidět v akci opět Křemen, který obešel bránícího hráče a dostal se před Sedláka, zblízka pak nastřelil vyběhnuvšího slánského brankáře, který si připsal v utkání svůj první zákrok. Po střetu obou soupeřů pak došlo k menší roztržce mezi nimi a rozhodčí Hájek oba borce ocenil žlutou kartou.

 

V 81. min. se po přetaženém centru dostal ke střele Vimr, ale jeho pokus z úhlu Poráčanin zlikvidoval. V 85. min. Poráčanin vyrazil také pokus Křečka z přímého kopu, který rozehrával po faulu na Marouška.

 

Slaný po hubené výhře drží stále naděje na umístění v top trojce, což by dle všeho mělo znamenat postup.

 

Fotogalerie od Vladislava Lukáše - děkujeme!



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
MIlan Šúr, vedoucí mužstva: "Slušná návštěva sledovala ve Slaném nepříliš pohledný zápas. Případná možnost jistoty čtvrtého místa v tabulce a možnosti postupu svazovala jakoby domácím hráčům nohy a na hře hostujícího celku bylo vidět, že porážka je s definitivní platností pošle o třídu níže. Žádná fotbalová paráda to tedy v sobotu odpoledne ve Slaném nebyla, ale tři body nakonec naši borci vybojovat dokázali. Sezónu zakončíme příští týden v Nespekách a pak nás čekají čtyři týdny odpočinku."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - M. Jaráb [-] , L. Danda [-] (66. J. Maroušek [-] ) , T. Zíma [-] (66. P. Volgner [-] ) , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , M. Mareš [-] , J. Galbavý [-] (86. M. Tikovský [-] ) , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , J. Kubaška [-] (79. M. Holly [-] )

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , K. Výborný [-] , P. Caizl [-] - T. Abrhám [-] , J. Říčka [-] , T. Neuman [-] , O. Havrda [-] - J. Křemen [-] - T. Hejduk [-] (67. J. Fujdiar [-] )

ŽK: 73. M. Sedlák - 73. J. Křemen , 84. P. Caizl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hájek Lukáš - SVOBODA Richard, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Zápas, ve kterém je povinností domácích vyhrát.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích