2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany na jaře podruhé vyhrály a vzdalují se sestupu


Branky


7

Po sérii lišanských vysokých proher se jejím hráčům podařilo v neděli doma porazit Braškov 2:1 a odlepit se ze setupující pozice nad Vraný, od kterého Lišany nyní dělí 3 body. Právě venkovní zápas s Vraným je čeká příští týden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance měl Braškov, ale z poločasu se radovali domácí

Lišany nevstoupily do utkání nejlépe. Ztrátami míče před vlastní šestnáctkou umožnily hlavně v první čtvrthodině hostům vytvořit si tlak a šance. Hráči Braškova je ovšem neproměnili a trpěliví domácí postupně vyrovnali hru. Ve 34. minutě šli do vedení po rychlém protiútoku, když Medřický kolmicí mezi beky vysunul Mutinského a ten mířil přesně k tyči, 1:0.

Hosté nakonec dokázali jen snížit

Ve druhém dějství hosté začali tlačit na pilu, ale Lišany dobře bránily a v 52. minutě se po rychlém protiútoku dostaly k rohovému kopu. Mutinského ránu po centru L. Řepky zastavil gólman na brankové čáře, ale volný míč dorazil nekompromisně do sítě Haifler, 2:0.

 

Pojistku mohl přidat střídající Roušavý, který po Mutinského vysunutí běžel sám na brankáře, ale ten jeho střelu vyrazil na roh. V 70. minutě se tak radovali hosté z Braškova, když po centru z pravé strany zanechala lišanská obrana trestuhodně volných hned několik hráčů a do míče se nechytatelně z voleje položil zkušený Nachtigal, 2:1.

 

Braškovští pak vrhli vše do útoku, ale lišanská obrana s většími či menšími problémy odolala a naopak na druhé straně neuspěl v dalších dvou samostatných únicích Roušavý. Výsledek se tak k radosti domácích hráčů a fanoušků už nezměnil.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, trenér: „Na rozdíl od předchozího zápasu v Rakovníku jsem měl na lavičce pět hráčů, což bylo důležité. I když jsem nakonec využil jen tři možnosti střídání, neodešli jsme ve druhé půli fyzicky. Zároveň jsme dokázali eliminovat nebezpečné střelce soupeře Jaroše a Štoncnera a povolili Braškovu jen jediný gól, čímž jsme položili základ k cenné výhře.“




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , P. Kindl [-] , P. Ledvinka [-] , J. Feher [-] - M. Medřický [-] , L. Hanzl [-] , L. Řepka [-] , R. Žalud [-] (40. D. Roušavý [-] ) - V. Mutinský [-] (76. M. Bagi [-] ) , J. Paseka [-] (90. D. Beneš [-] )

SK Braškov
M. Kohout [-] - D. Míčka [-] (68. J. Novotný [-] ) , M. Piešťanský [-] , S. Najer [-] , L. Rössler [-] - T. Repaský [-] , J. Štoncner [-] , P. Přichystal [-] , D. Hoda [-] - J. Nachtigal [-] , J. Jaroš [-]

ŽK: 40. M. Medřický - 76. S. Najer .
Hráči zápasu: J. Haifler - L. Rössler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BRÝL František - ŠÍMA Michal, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů