Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Rakovníka opět ztratila a vzdaluje se prvnímu místu


Branky


6

Další jarní prohra by mohla být pro rezervu Rakovníka už klíčová. Nedávný lídr tabulky už po šesté na jaře prohrál, tentokrát ve Slaném, a na vedoucí Zavidov má ztrátu čtyři body. Slaný se se 42 body drží na třetím místě v nebývale vyrovnané tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky za sebou

Rezerva Rakovníka přijela do Slaného se sestavou, která byla nuceně lepená dohromady jak z áčka, tak z dorostu. Navíc se pár hodin před zápasem omluvil brankář pešek a chytat musel jít hráč z pole Petr Kýzl.

 

Navzdory tomu se začátek vyvíjel příznivěji pro hosty. Brankář chytl hned ze začátku zápasu dvě vyložené šance soupeře a vzápětí se Rakovník dostal v páté minutě do šance před prázdnou bránou. Útočník ale nedal střele dostatečný důraz a a brankář Mareš byl na místě.

 

K otevření skóre došlo v 19. minutě. Dorostenecký hráč hostů se při odkopávání balónu z vápna dopustil hry rukou a rozhodčí pískal penaltu, ke které se postavil Filip Novotný a poslal svůj tým do vedení 1:0.

 

Rakovník se po inkasovaném gólu ani pořádně nevzpamatoval a už si Novotný připsal po akci na pravé straně druhý zářez. Tři minuty nato se do své šance před práznou dostal i Jan Peška, který vzápětí navýšil na 3:0.

 

Slaný se pak uklidnil a do dalších šancí se už nedostával, čímž udělal prostor hráčům Rakovníka. Ten se před koncem poločasu prosadil v čele s Gregorem a před cestou do kabin bylo sníženo, 3:1.

Slaný rozhodl na začátku poločasu

Stav utkání po výměně stran byl oopět v režii Slaného, který se okamžitě chytl otěží a ve 47. minutě po střele Jungmanna skóroval, 4:1. Na dokončení hattricku Filipem Novotným si museli domácí fanoušci počkat necelé dvě minuty a Slaný vedl už 5:1.

 

Slaný se snažil připsat si v utkání co největší počet vstřelených gólů a podle toho vypadala i 50. minuta, neboť byl vzápětí střelecky úspěšný i Jan Peška, který navýšil debakl hostů na 6:1. Následovala série šancí Slaného, která už ale další góly nepřinesla.

 

V závěru utkání se hráči Slaného dostali dokonce k další penaltě, kterou ale neproměnili a v 85. minutě dostala možnost korigovat výsledek Rakovníku. Po brejku úspěšně vystřelil Kotaska, 6:2. Filip Novotný se ale chtěl ještě před závěrečným hvizdem rozhodčího ozvat a v protiútoku zvýšil zpátky na konečných 7:2.

 



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: „Zápas byl propadák ve všech stránkách. S takovým kádrem se nedá dohrát soutěž. Konec sezóny se nám špatně sešel a my už zřejmě musíme se ctí dohrát. Uvidíme, co bude dál.“



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - J. Peška [-] (56. M. Hrůnek [-] ) , T. Zíma [-] , F. Novotný [-] , Š. Jungmann [-] , M. Zelenka [-] , M. Žahour [-] , M. Stibor [-] (58. P. Volgner [-] ) , Z. Řehák [-] , P. Čablík [-] , J. Krym [-]

SK Rakovník B
P. Kýzl [-] - J. Gregor [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , D. Holub [-] , Z. Weis [-] , M. Jirásek [-] , J. Červený [-] (47. P. Nováček [-] ) , P. Faigl [-] , T. Kotaska [-] , J. Mareš [-]

ŽK: 51. M. Žahour , 55. J. Peška , 75. M. Zelenka - 35. P. Faigl . ČK: 72. P. Faigl .
Hráči zápasu: F. Novotný , Š. Jungmann .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRAJTR Tomáš - REMENEC Lubomír, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích