5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 15:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedské derby zdolal silnější Slovan Blatnice


Branky


0

Výsledkem 5:0 dokázal "zničit" Slovan hosty z Pňovan a zajistil si tak důležité 3 body a stále drží náskok dvou bodů před třetím celkem tabulky Baník Líně "B".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase celkem nebylo co řešit. Domácí hráči si hru vyloženě užívali, dařila se jim pěkná kombinační hra a celkově na tom byli i fyzicky daleko lépe než hosté. Zaslouženě proto vyhráli.

"Bylo nám zcela jasné, že vyhrajeme"

Jak bylo řečeno z úst hráču Blatnic, všichni byli sebevědomí a věřili ve výhru. Už v úvodu zápasu bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Krásné kombinační akce, všichni hráči byli při chuti hrát (na někom nebylo znát únava, i když běhal 50 metrů tam a 50 metrů zpátky). Většina akcí končila přesnou střelou na bránu, či těsně vedle (nad) bránou. V poločase domácí dokázali z mnoha šancí využít 3 a skóre po prvním poločase 3:0 jasně vypovídalo, kdo že se to dnes stane vítězem.

Z rychlého nástupu v 1.poločase tempo ustupovalo

Ve 2. poločase už tempo odpadalo. Kombinace zůstala na polovině hřiště, avšak stále v držení Blatnic. A bylo hotovo, hráči Slovanu mohli slavit další výhru v letošní jarní sezoně a zajistit si tak další cenné 3 body.



Sestavy


TJ Slovan Blatnice B
D. Frai [-] - D. Čech [-] , M. Lukáč [-] , P. Czasný [-] , J. Rolník [-] - M. Fišer [-] , J. Štorc [-] , J. Perger [-] , R. Steinbach [-] - M. Vlček [-] , D. Maroušek [-]


Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.