3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 15:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan Blatnice prohrál na hřišti Tlučné


Branky


0

19. kolo nabídlo plno zajímavých zápasů. Jedním z nich byl právě souboj druhého celku tabulky a šestého. Tlučná ovšem ukázala, že doma rozhodně body nerozdává

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blatnice nenavázala na výhru nad Sokolem Kozolupy a dokonce prohrála na hřišti Tlučné. Zhruba od 20. minuty se domácím ulevilo, jelikož vstřelili úvodní branku a i přes vyrovnání nakonec dotáhli zápas do konce a ponechali si tak důležité 3 body doma.

1. půle nabídla pouze 1 branku

Začátek zápasu vyšel dobře domácím. Zhruba po 20 minutách utkání se totiž prosadili a otevřeli tak skóre zápasu. Nadále se snažili o udržení míče, byli aktivnější a zaslouženě tak vyhráli první poločas 1:0.

Hosté se do zápasu ovšem vrátili

Blatnice rozhodně nechtěla odjet s prázdnou. Ve druhém poločase se zlepšila a začala tlačit domácí. Jejich snažení nakonec dokonalo ve vyrovnávací gól, o který se postaral přihrávající Tětek a autor branky Maroušek.

Nadále postupoval tlak hostů a diváci měli možnost vidět nádhernou spojnici, kterou z 25 metrů nastřelil Karban, ovšem z následného protiútoku se podařilo domácím skórovat a znovu se dostat do vedení! Opravdu zde platilo rčení: "Nedáš, dostaneš"

V 75. minutě mohli domácí dokonce slavit znovu, protože z přímého volného kopu navýšili svoje vedení už na 3:1. Zápas tímto výsledkem také skončil a Blatnice tak odjížděla s prázdnou. 

 

 

Zdroj: p. Tomáš Hošťálek



Sestavy



TJ Slovan Blatnice B
T. Karban [-] - J. Perger [-] , J. Kovač [-] , J. Rolník [-] , P. Maresch [-] - D. Tětek [-] , J. Karban [-] , R. Steinbach [-] (46. V. Kafka [-] ) , M. König [-] - D. Maroušek [-] , M. Fišer [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.