Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 15:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj první vs. poslední celek tabulky vyšel jasně pro Slavoj Žihle


Branky


18. L. Rázek , 29. L. Rázek , 33. P. Churan , 41. J. Tiesl , 50. J. Tiesl , 60. O. Čapek , 66. J. Tiesl , 70. J. Tiesl , 73. M. Rambousek , 82. M. Hackr
0

Opravdu pořádnou nadílku nadělili hráčí domácího Slavoje Žihle pro své věrné fanoušky. Hrálo se pouze na jednu branku, hráči domácího celku si mohli v podstatě "zatrénovat".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačně dopadlo utkání prvního a posledního týmu ve IV.B skupině Plzeňského kraje. Výsledek 10:0 určitě potěšil domácí fanoušky, kteří mohli sledovat úžasné utkání, ve kterém zářil hlavně Jiří Tiesl, který přispěl 4 brankami - rozhodně nejlepší hráč na hřišti. 

Ze začátku bylo jasné kdo je na hřišti "pánem"

V 1. poločase jsme mohli vidět 4 krásné branky a mnoho nevyužitých šancí. Domácí neponechali nic náhodě a vzali zápas do svých rukou. Už v 18. minutě se trefil Lukáš Rázek, který jen o 11 minut později přidal další branku. V 33. minutě se trefil také Pavel Churan a na poločasové skóre 4:0 navyšoval už zmiňovaný Jiří Tiesl. V tuto chvíli snad nikdo nepochyboval, že by hosté dokázali se zápasem ještě něco udělat.

 

Skóre se měnilo ještě 6x

Je to tak. Domácí vtrhli do druhého poločasu stejně jako do toho prvního a už v 50. minutě dával gól, kdo jiný než Jiří Tiesl. Dlouho na sebe nenechal čekat také Ondřej Čapek, který v 60. minutě zvyšoval na 6:0. 66. a 70. minuta patřila již naposledy Jiřímu Tieslovi, kdy už to byla opravdová demolice hostujících a to do konce zvývalo necelých 20. minut. Jenže Miroslav Rambousek prokázal svoje schopnosti a jen o 3 minuty později už to bylo o devět branek. Konečný a jubilejní desátý gól vsítil v 82. minutě Michal Hackr. Poté se již na hřišti nic neudálo, ale domácí pokračují ve své své neporazitelnosti i nadále.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle B
p. Jaroslav Vojtěch: Jednoznačný zápas na jednu branku. Domácí si dobře zastříleli, hlavně nejlepší hráč na hřišti J. Tiesl. Jasný zápas pro domácí.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle B
P. Kubrt [-] - J. Tiesl [-] , O. Šerbaum [-] , Z. Kouřil [-] , P. Churan [-] - O. Čapek [-] , L. Rázek [-] , M. Rambousek [-] , M. Hackr [-] - M. Tureček [-] , J. Novák [-]


Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.