1:7
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 13:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže přejela Stráž na jejím hřišti a posouvá se na třetí místo v tabulce


Branky


0

Dohrávka šestnáctého kola mezi Stráží a Halží měla jsného favorita. Zatímco Halže ještě teoreticky bojuje o postup, Stráž není daleko od sestupového pásma. A přesně tak to v utkání vypadalo.Halže si odehrála své a zaslouženě brala po devadesáti minutách tři body. Stráž se zmohl pouze na jeden jediný zásah, když dokázala Halži odpovědět na sedm zásahů čestnou brankou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od prvních minut bylo jasné, kdo dnes bude na strážském trávníku řídit hru a dirigovat tempo utkání. Čechie jasně svého soka přehrávala a postupně akorát navyšovala své vedení, až se jí nakonec podařilo skórovat sedmkrát. To Stráž na tom byla po této stránce daleko hůře, dokázala v utkání totiž zaznamenat poze jediný zásah. Tři body tak jednoznačně zaslouženě patřily ofenzivnější a valitnější Halži, která se tak posouvá díky zaváhání Lázní na třetí příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž B
Miroslav Fišer (Sokol Stráž): Nejhorší výkon mužstva snad v celé sezóně. Nefungovalo vůbec nic, souhra, přihrávky. Zkrátka odfláknutý zápas od celého mužstva. Na výkon musíme akorát rychle zapomenout.




Sestavy


TJ SOKOL Stráž B
J. Tajstra [-] - V. Borys [-] , D. Vitoň [-] , P. Habart [-] - M. Novotný [-] , L. Koubek [-] , M. Andrle [-] - M. Novotný [-] , K. Moravec [-] , L. Ondřich [-] , D. Smola [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.