Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kladrubech rezerva Lázní narazila, červenalo se a domácí byli o gól úspěšnější


Branky


0

Jasným favoritem utkání byly Konstantinovy Lázně, které přijížděli do Kladrub pro tři body. Více se však dařilo domácím, kteří si vytvořili ve druhé půli slibný dvoubrankový náskok, který si už udrželi. Lázně doplatili na předčasné vyloučení dvou svých hráčů, kteří byli předšaně poslání pod sprchu. Tím hosté přišli o svou naději vyrovnat a v závěru pouze korigovali až v devadesáté minutě na 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo v mírnějším tempu, ale brzy jeho kvalita stoupla a dokonce se i přiostřilo. Oba celky hrály takticky a především se snažily nakopávat dlouhé balóny za obranu soupeře. Do vedení šli první domácí, kteří svou mírnou převahu potvrdili o chvíli později i druhým zásahem. Poté ale Lázně zabraly a dokázaly rychle snížit, to jim však nebylo tolik platné, když  v závěru půle ještě gólem do šaten na domácí opět ztratily.

 

Ve druhé půli se hra přitvrdila, zvláště poté, co hosté opět snížili a dostali se na dosah svému soupeři. Ale poté přišlo něco, co je poslalo zpět na dno, ze kterého se před momentem zvedly. Domácí přidali čtvrtou branku. A pak se červenalo, sudí poslal předčasně do sprch dva hráče Lázní a byl konec. Hosté definitivně přišli o svou šanci vyrovnat a s utkáním ještě cokoli udělat. Nakonec však ještě v uvolněném závěru upravili na pohlednějších 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): Hráli jsme sice s rezervou Lázní, ale ta byla evidentně posílená i o borce z A-týmu. Nicméně si myslím, že jsme hráli slušný fotbal a byli jsme o něco lepší. Měli jsme více šancí. Góly jsme opět dostávali po vlastních chybách. Ale tentokrát jsme měli více štěstí.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Miroslav Šašek (Sokol Konstantinovy Lázně): Soupeř hrál taktiku nakopávaných balónů a to mu vycházelo. To jim vycházelo a my jsme vlastně posledních deset minut ještě dohrávali v devíti, takže už jsme s tím nemohli nic udělat.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] , R. Valena [-] , J. Šetek [-] , P. Krejčí [-] - M. Havránek [-] , P. Kadlec [-] , T. Kasl [-] , L. Kotlár [-] - T. Kotlár [-] , R. Kaiser [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - M. Šašek ml. [-] , J. Kýha [-] , J. Velich [-] , V. Zwettler [-] - M. Velich [-] , V. Kolář [-] , J. Jelen [-] , M. Surovčík [-] - A. Kolář [-] , J. Míšek [-]

ŽK: 28. L. Kotlár . ČK: 78. M. Šašek ml. .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.