Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední naděje na titul se rozplývá, Sedliště ztratilo v Lázních bod


0

Souboj mezi třetími Lázněmi a druhým Sedlištěm byl jednoznačným šlágrem kola. Pokud si chtělo Sedliště udržet prozatím ještě šanci na titul, muselo by získat alespoň bod. To Lázně zase ještě bojují s Halží a Újezdem o celkový bronz a hosí se mu taktéž všechny body. Oby týmy navíc hrají velmi kvalitní a pohledný fotbal a tak se bylo nač těšit. To, že bude zápas tvrdý a velmi vypjatý se dalo očekávat, ale sudí však nechal už od začátku hru zbytečně moc plynout, netrestal jasné fauly a vyhrotilo se to ješě více. V utkání si tak diváci nakonec na moc fotbalového nepřišli. Krutkou melu nakonec ukončil až penaltový rozstřel, který ovládlo Sedliště, jeho šance na titul tak stále žijí, ale jsou už velmi mizivé a podobně je to také s lázeňskou snahou o bronz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už d začátku přistupovali hráči obou týmu k utkání velmi zodpovědně a dohrávali souboje. Především Lázně se snažily znepříjemnit supeři hru razantními zákroky, které ale nebyly příliš trestané. To Sedlišti ubíralo na fotbalovosti a přidávalo taktéž na razanci. Začalo se oplácet a utkání se pomalu strhávalo tam, kam nikdo nechtěl, pryč od fotbalu. Stávala se z toho, čím dál, tím větší, vendeta v níž padalo mnoho branek, kvůli zmírněné disciplinovanosti a soustředěnosti pro hru. Sedliště se brzy dostalo de vedení, ale Lázně zanedlouho opět vyrovnaly. To se opakovalo nakonec ještě jednou, až se utkání přeneslo za stavu 2:2 do druhé půle.

Hra se stále přiostřovala a sudímu se vymikala z rukou. Lázně se brzy dostaly poprvé do vední zásluhou Koláře, ale už o chvíli později zase vyrovnávalo Sedliště a za vyrovnaného stavu téhle menší přestřelky utkání i skončilo. Následovat a rozhodnout proto musely až penalty. V těch nakonec uspěly hosté, kteří potvrdili dobrou koncentrovanost v důležitých situacích a výbornou kopací techniku. Utkání tak po penaltovém rozsstřelu přineslo druhý bod Sedlišti a skončilo 3:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (TJ Staré Sedliště): Rozhodčí podle mě nastavil špatný metr a vůbec nepískal, z čehož vyplývalo to, že na hřišti to vypadalo spíše jako na bojišti. Byl to z obou stran velmi tvrdý zápas a k vidění bylo hodně nepěkných faulů. Poté se samozřejmě začalo na obou stranách oplácet a sudí už to nezvládl zkorigovat. Nakonec rozdal karet, jako máku, ale nic už z toho. Myslím, že jeho výkon celý zápas velmi ovlivnil. My jsme nakonec za dva body velmi rádi, protože si myslím, že sudí nám je asi moc nepřál (úsměv).



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Surovčík [-] - A. Kolář [-] , J. Míšek [-]

TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - D. Zavacký [-] , P. Hrubý [-] , J. Marek [-] , O. Rožumberg [-] - M. Patočka [-] , V. Pešek [-] , L. Buben [-] , P. Fojtíček [-] - J. Petráška [-] , M. Pažountka [-]

ŽK: 35. P. Hrubý , 49. O. Rožumberg , 55. V. Pešek . ČK: 63. J. Marek , 78. J. Petráška .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.