2:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže definitivně připravila Sedliště o titul a sobě zajistila teoretickou šanci na postup


Branky


0

Asi největší šlágr kola bylo toto utkání. Los čtyřiadvacátého kola zaslal na horkou půdu druhého Sedliště třetí Čechii Halže, která je na jaře opravdu velmi nebezpečná a na pozoru se před ní musí mít každý. Sedliště o to více, protože Halže už je jediným týmem, který mu ještě teoreticky může sebrat postup. Sedliště bylo ale v malé nevýhodě, protože jim scházeli kvůli vykarování v minulém zápase dva hráči základu. Je možné, že Sedliště doplatilo právě na to, ale to už se nyní nedozvíme, jisté je pouze to, že vítězem se nakonec stala Halže, před kterou se tak bude Sedliště muset ještě pořádně bránit. Smutné ale pro domácí je daleko více to, že přišli definitivně o šance na titul, přitom v tomto kole zaváhal i první Lom.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpočátku se hrál poměrně vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Sle ani jednomu celku se při jejich využití příliš nedařilo. Jako první se nakonec dočkali hosté. Halže otevřela už brzy skóre utkání, ale o chvíli déle se podařilo vyrovnat Peškovi. Poté ale domácí se štěstím přidali ještě druhý a třetí zásah do sítě soupeře a na ty už Sedliště zareagovat nedokázalo, nejspíše i kvůli absenci často klíčového útočníka Petrášky. Stav po první půli tak zůstával 1:3.

 

Domácí Sedliště se ale ve druhé půli dokázalo brzy dostat zpět do hry, když sudí nařídil penaltu proti Halži a přesným zásahem se nemýlil Pažountka. Oba celky si poté ještě vytvářely mnoho šancí a tento stav sliboval ještě velké drama na závěr. To však hosté nehodlali připustit a definitivně rozhodli čtvrtou branku. Halže zkrátka měla celé utkání nečekaně pod kontrolou a horkou selišťskou půdu naprosto ovládla. Bere tak tři body a se čtyřbodovou ztrátou na Sedliště ještě stále pokukuje po postupu a čeká na svou šanci.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (Staré Sedliště): Nám především pro dvě červené z minulého kola chyběli dva hráči a to nás celkem ovlivnilo. Zpočátku to bylo ale celkem vyrovnané, poté jsme ale dostali tři nepříliš vypracované branky a my nedokázali zareagovat. Šance jsme ale měli, kdybychom je využili, mohlo to skončit jinak. Halže měla ale ze hry více a výsledek je tak si spravedlivý.




Sestavy


TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - P. Hrubý [-] , P. Ženíšek [-] , W. Tattan [-] , O. Rožumberg [-] - L. Buben [-] , M. Patočka [-] , V. Pešek [-] (46. M. Vokurka [-] ) , D. Zavacký [-] - P. Fojtíček [-] , M. Pažountka [-]


ŽK: 25. M. Vokurka , 78. P. Hrubý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.