2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o pozici skončil remízou a penaltový rozstřel ovládly Kšice, výměna pozic se tak nekoná


Branky


0

Jedno z velmi zajímavých utkání kola se hrálo v sobotu na hřišti deváté Lesné, která přivítala jako soupeře osmého Sokola Kšice. Mezi těmito celky byl před utkáním rozdíl pouhého bodu, což ze zápasu dělalo souboj o pozici. A u takovýchto zápasů není nikdy nic jisté, proto bylo asi lepší netipovat a nechat vše náhodě. Více ze hry měla asi Lesná, ale dokázala dát nakonec stejný počet branek jako soupeř a bylo jasné, že body se budou dělit. Penaltový rozstřel nakonec ovládly Kšice, které tak uhájili svou pozici před Lesnou a k tomu se, alespoň prozatím, posunuly před Planou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hrálo celkem vyrovnaně, ale kdybychom to měli počítat na šance, ve vedení by byla nejspíš Lesná, která se velmi trápila v koncovce. I tak se ale domácí výběr dostal do vedení, jako první. Ještě před uplynutím první půlhodiny totiž skóroval záložník Vavřička. Na jeho zásah ale našli hosté rychlou odpověď a během pěti minut bylo opět srovnáno. Inkasovaná branka domácí trochu zmrazila a hostům se ještě do konce prvního poločasu podařilo dostat do vedení. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:2 pro Kšice.

Do druhé půle ale už domácí opět naskočili velmi aktivně, otřepali se a soupeře zatlačili na jeho polovinu. Během celého poločasu Kšice jasné přehrávali a hrálo se prakticky na jednu bránu. Dokázali si vytvořit obrovské množství šanci ale při střelbě byli naprosto bezzubí. Zkrátka se jim vůbec nedařilo a z hostujícího brankáře udělali, i díky své nepřesnosti, hvězdu. Nakonec se jednou ale přeci jen trefit dokázali a to jim zajistilo alespoň bod. Recept na brankáře totiž, jako jediný ve druhé půli, našel útočník Vasil Danko. 

 

I při penaltách poté Lesná potvrdila svou střeleckou nejistotu a druhý body zkrátka a jednoduše soupeři darovala. Kšice tak mohou slavit celkem příjemné vítězství za dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Chybou bylo, že jsme v první půli spálili několik jasných gólových šancí. Šli jsme sice do vedení, ale soupeř to otočil a my jsme museli dotahovat. Nakonce jsme dokázali pouze vyrovnat a získat bod. S tím rozhodně nejsme spokojeni, chtěli jsme vyhrát za tři body a ve druhé půli jsme to jasně potvrdili, když jsme soupeře evidentně přehráli, ale nepadalo nám to tam.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Na to, že jsme hráli bez dvou hráčů základní sestavy, kteří jsou zranění, a jedním, který posílil A-mužstvo, tak jsme odehráli poměrně dobré utkání. Se dvěma body jsem spokojen.



Sestavy


TJ Lesná
J. Lupša [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] , D. Tkáč [-] , J. Malý [-] - M. Baran ml. [-] , V. Šesták [-] , M. Gangur [-] , R. Vavřička [-] - V. Danko [-] , M. Baran st. [-]

TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - V. Berta [-] , V. Chudáček [-] , P. Kasal [-] , N. Škornička [-] - P. Jankov [-] , D. Bednář [-] , P. Kaprhál [-] , J. Pařízek [-] - R. Flak [-] , P. Kasl [-]

ŽK: 28. V. Danko , 61. R. Vavřička - 20. R. Flak .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.