2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice zvládla domácí souboj s Novu Vsí


Branky


11

Fotbalisté Bystřice navázali na na tři body ve šlágru jara v Ledči a připsali si na své konto osmou výhru v řadě! V okresním derby se štikou jarní sezóny z Nové Vsi rozhodli již v prvním poločase. Tím se bodově osamostatnili na čele tabulky a tři kola před koncem mají nejlepší výchozí pozici na vítězství v soutěži a postup do divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zápas rozhodli dvěma góly

Zajimávý a pikantní souboj se dal očekávat u lídra tabulky z Bystřice, kam zvítala na jaře výborně hrající Nová Ves. Domácí do utkání vstoupili nečekaně nervózně a po zbytečných ztrátách je hosté zejména ze standartnich situacích dostávali pod tlak. Celkově byla Nová Ves v prvním poločase lepší, aktivnější. Branky ale stříleli jen domácí. Bystřice se dostala do vedení po první vážnější situaci, když se povedené akci celé zálohy prosadil přízemní střelou z pokutového území v 11. minutě ADAMEC Filip - 1:0. Domácí vtstřelený gól přeci jen uklidnil, přesto měli do poločasu více ze hry hosté, ale do vyložené šance se nedostali. Domácí naopak kontrovali těsně před pauzou, když ve 42. minutě vydařenou technickou střelou na zadní tyč upravil skóre PRÁŠIL Miloš na 2:0 pro domácí.

Bystřice utkání kontrolovala

Vstřelená branka do šatny hostujícm týmem přeci jen zacloumala a druhý poločas již byli domácí lepší a utkání kontrolovali. Hosté se zmohli jen na centry a střely z dálky, s kterými si bez problémů poradil domácí brankář Petr. Bystřice se dostala do několika zajímavých pozic, ovšem branku již nevstřelila. Mrzet ji to ale nemuselo, protože se osmou výhrou v řadě! osamostatnila na čele KP Vysočiny.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - D. Čech [-] (90. M. Straka [-] ) , P. Sodomka [-] (90. J. Veselský [-] ) , D. Zítka [-] , M. Svoboda [-] , F. Adamec [-] , M. Šponar [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , P. Blaha [-] , R. Sklenář [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Šandera [-] (56. J. Nečas [-] ) , V. Komínek [-] , F. Nečas [-] , M. Žák [-] , J. Šandera [-] (70. T. Nečas [-] ) , J. Starý [-] , M. Kuchta [-] , P. Šandera [-] (83. J. Krejčí [-] ) , J. Havlík [-] , O. Starý [-]

ŽK: 40. J. Starý , 90. J. Havlík , 90. J. Fuksa .
Místo: Bystřice nad Pernštejnem. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - ROSICKÝ Jakub, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Aleš Janovský

Expert: Miloš Prášil
Tip experta: výhra domácích

"Pokud chceme myslet na ty nejvyšší místa v tabulce, nemůžeme doma ztrácet body, i když to nebude nic jednoduchého."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích