3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 13:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemešná urvala na jaře první bod, úplné vítězství ji Dynamo vzalo v nastavení


Branky


0

Dynamo Studánka bylo ve Třemešné jasným aspirantem na tři body. Experti se dohadovali, zda má Třemešné šanci získat do konce sezóny alespoň bod a Studánku jasně favorizovali. Měl to být jasnný zápas. To se však nestalo, Třemešné už doknce sahalo dokonce po tříbodovém zisku, ale přišlo o něj v samotném závěru, když se v nastavení prosadil hlavou Svačina. V penaltovém rozstřelu pak přišla i o druhý bod, ale může slavit alespoň jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo od provních chvil velmi nezáživné a nezajímavé nehrál se pohledný fotbal a Studánka se přizpůsobila hře, kterou praktikují domácí. Třemešné se už brzy dostalo do vedení, když se trefil Kůst, ale netrvalo dlouho a Studánka našla odpověď. Po zásahu Radka Černého bylo srovnáno na 1:1 a tento stav si týmy udržely až do hvízdnutí sudího na znamení přestávky.

 

Ihned z kraje, asi po minutě hry se dokázal prosadit Marek, který dostal Studánku do vedení 1:2. Ale to Jiskru do kolen nedostalo, ba naopak. Už za chvíli srovnával Lukáš Slavík, který se trefil zhruba ze čtyřiceti metrů, když nádherně přehodil brankáře stojícího na penaltě. A zanedlouho dokonal obrat utkání zpět na stranu domácích Fatura. Domácí už se skoro radovali z prvního jarního vítězství, ale poté přišlo něco, co je muselo zmrazit. Už se zdálo, že je konec, když v poslední minutě nastavení vyrovnal hlavou Svačina. Utkání muslo pokračovat k penaltám.

 

A přesně jak jsem řekl, domácí inkaování v závěru zcela zmrazilo. Nedokázali proměnit jedinou penaltu a soupeř naopak všehny, a proto bude Třemešné muset stačit poze bod. Už zítra le bude hrát na hřišti svého jediného souseda, s kterým si může spravit chuť.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jaroslav Toman (Jiskra Třemešné): Já si myslím, že to bylo vyrovnané utkání. Do poslední minuty jsme byli šťastnější, pak jsme ale o vedení přišly. Soupeř byl kvalitní a utkání bylo vyrovnané, škoda, že jsme to nedotáhli na tři body.
Utkání bylo z obou stran velmi slabé. Myslím, že nebylo důstojné třídě, ve které nastupujeme a dokonce si myslím, že s tímto výkonem bychom ani my a ani Jiskra, neobstáli ani o třídu níže. Z utkání mám velmi špatný pocit.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - R. Černý [-] , L. Slavík [-] , J. Šmehyl [-] , J. Marcínek [-] - R. Turek [-] , V. Fatura [-] , L. Kubena [-] , L. Černý [-] - J. Kůst [-] , K. Ebenhöh [-]

TJ Dynamo Studánka
M. Šimáně [-] - R. Svačina [-] , O. Janovec [-] , L. Klas [-] , L. Honzík [-] - J. Holý [-] , M. Bureš [-] , J. Černý [-] - D. Marek [-] , R. Černý [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.