Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 17:00

16.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice vedli o dvě branky, ale poté se jim nedařilo střelecky a Jiskra vyrovnala, poté ovládla i penalty


Branky


0

Kšice měly jednoznačně v celém utkání herně navrch, což také všichni očekávali. Ale opět je zužovala velmi špatná produktivita a na to doplatily. Vedli sice už o dvě branky, ale poté to začalo váznout a Erpužice vycítily svou šanci. Druhý bod nakonec urvaly při penaltách Erpužice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

utkání začalo dle očekávání, hosté se brzy dostali do vedení, díky Dýdkově zásahu a už o pár chvíl déle zvýšil náskok hostů na dvě branky Václav Holý. Poté se ale Kšice začaly trápit a střelecky se jim přestalo dařit, ale hrály stále otevřeně a velmi ofenzivně a proto měly Erpužice snadnou práci, při překonávání Kšické defenzivy. Nakonec se jim podařilo během chvíle vyrovnat a dostat se zpět do hry. Poté však přišla dělovka Pavla Flíčka asi z poloviny hřiště, kterou dokázal vymést přesný růžek soupeřovy svatyně. Kšice tak odcházaly do šaten i tak jako vedoucí mužstvo.

 

Avšak ve druhé půli už při střelách z dálky takové štěstí neměly a poté, co nedokázaly třikrát během nájezdu jeden na brankáře svou šanci využít, dostaly se do hry Erpužice, kterým se díky jednomu zásahu podařilo vyrovnat a dostat utkání do penaltového rozstřelu. Kšice tím velmi zmrazily a při penaltách se jim zkrátka nedařilo a druhý body si tak připsaly produktivnější Erpužice.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Miroslav Ridoško (Jiskra Epružice): Hráli jsme s týmem, který je v tabulce daleko výše než my, takže jsem rád, že jsme to zvládli a uhráli dva body. Utekli jsme zase trochu tomu sestupu, i když je to tam pořád nakloněné. Já chci jen poděkovat všem klukům, kteří odehráli výborné utkání.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Z naší strany to bylo neprodejné utkání, měli jsme více ze hry, ale zase jsme se trápili v koncovce. Třikrát jsme šli sami na brankáře a nedali gól. Soupeř toho využil a zvítězil na penalty. S tou produktivitou bychom měli už konečně něco udělat.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - J. Šoul [-] , F. Kasl [-] , V. Šámal [-] , J. Kořínek [-] - F. Tesař [-] , O. Pavlas [-] , K. Novikov [-] , P. Filipčík [-] - M. Šustr [-] , L. Bordeniuc [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Flíček [-] , J. Havránek [-] , L. Kudlík [-] - J. Šetlík [-] , L. Dýdek [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - V. Holý [-] , K. Dýdek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.