O. Krátký 17. (p.)
J. Hrůza 54.
2:2
(1:1)
20. O. Tůma
89. L. Hadraba (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav doma zaváhala s Pyšelem


Branky


17. O. Krátký (p.) , 54. J. Hrůza - 20. O. Tůma , 89. L. Hadraba (p.)
12

Vladislav doma dokázala nad posledním Pyšelem pouze zremizoval a jejich šance na postup je už jen teoretická

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do Vladislavi přijel poslední Pyšel, který se pomalu musí smiřovat se sestupem. Vladislav bojuje o umístění na pomyslných medailových příčkách. Na podzim se z výhry 2:0 radovala z výhry Vladislav a i v tomto zápase měla být jasným favoritem. Za chladného fotbalového počasí se přišlo do ochozů Vladislavského stánku podívat zhruba padesátka prokřehlích diváků, kteří se s velkým očekáváním přišli zahřát na očekávaně vítězný zápas svého týmu. Rozhodčí Ladislav Svoboda písknul do píšťalky a zápas tak mohl začít. Obě mužstva se snažili o kombinační fotbal, ovšem ve hře bylo spoustu chyb a nepřesností. Domácí se ujali vedení z pokutového kopu, který proměnil v 17. minutě Lukáš Teplý a vše směřovalo k jednoznačnému průběhu - 0:1. Ovšem po chvíli hosté vyrovnali, když se ve 20. minutě prosadil Ondřej Tůma - 1:1. To bylo pro domácí velkým varováním. Samozřejmě, že se Vladislav pokoušela o znovu získání ztraceného vedení, ale hosté měli v brance ten den skvělého brankáře Lukáše Teplého, který tak držel akcie svého týmu velmi vysoko. 

 

Také druhá půlka přinesla góly na obou stranách

Ve druhém poločase po závaru po rohovém kopu šli domácí opět do vedení a to zásluhou Jakuba Hrůzy - 2:1. Domácí pak mohli ještě několikrát pojistit skóre, ale hosty opět podržel Hráč utkání Lukáš Teplý. V závěru také hosté dostali šanci kopat pokutový kop a tuto šanci využili v 89. minutě zásluhou Lukáše Hadraby - 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Neuvěřitelně se trápíme v zakončení, opět jsme z brankáře udělali muže zápasu. Kolik šancí potřebujeme na branku je neuvěřitelné až zarážející.

TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: V zápase jsme plnili to co jsme si řekli, celý tým bojoval. Bohužel, jak jsem zmínil minulý týden, opět dostanem neskutečně lacinou branku.



Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - J. Martinovský [-] , V. Paločko [-] , M. Chalupa [-] , L. Petz [-] (62. F. Macek [-] ) - J. Orálek [-] (74. M. Hort [-] ) , D. Veleba [-] , P. Vyletěl [-] , J. Hrůza [-] (87. M. Tůma [-] ) , P. Otruba [-] - O. Krátký [-] (70. P. Petz [-] )

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Kurečka [-] , F. Dvořák [-] , L. Hadraba [-] , D. Šubert [-] , O. Tůma [-] (87. O. Adam [-] ) , D. Pištora [-] , J. Tůma [-] , M. Rohovský [-] , D. Šabacký [-] , R. Šoukal [-]

ŽK: 74. M. Rohovský .
Hráči zápasu: L. Teplý , R. Šoukal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - KUBA Michal, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Martin Skryja
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase je jasný favorit domácí tým a nedopustí žádné překvapení.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích