Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dna tabulky patřil Erpužicím, které unikají sestupu na úkor Sulislavi


Branky


18. L. Bordeniuc , 35. O. Pavlas , 38. J. Šoul , 70. K. Novikov , 77. M. Šustr , 87. O. Pavlas - 32. J. Kůst
0

V první půli se hrál v Erpužicích v souboji předposledního s posledním poměrně vyrovnaný fotbal. Jiskra dokonce dlouhou dobu vedla, ale dělala zbytečné chyby a o vedení se připravila. Druhý poločas navíc úplně odevzdala a Erpužice si po dlouhé době pořádně zastřílely. Díky třem bodům navíc unikli ze sestupového pásma, kdy zanechaly, o tři body slabší, Sulislav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Erpužice měly výborný začátek, soupeře jasně přehrávaly a brzy se dostaly do vední. Poté ale výrazně polevily a než se stačily znovu probrat, prohrávaly už o jednu branku. Třemešné své šance perfektně využilo, ale nebylo jim to moc platné. Erpužice se rychle opět postavily zpět na zem a začaly hrát opět zodpovědně a ofenzivně. Ješt do konce půle stačily vyrovnat a poté se i dosta do vedení. Tímto obratem soupeře srazily do kolen.

Poté už se totiž hosté na nic nezmohli a Erpužice si mohly dojít pro snadné vítězství, a také, že to udělaly. Po zbytek utkání už pouze navyšovaly svůj náskok, především tedy v ke konci utkání, které se jim vydařilo skvěle, poté, co Jiskra odpadla i fyzicky. Během druhé části utkání se tak stačily prosadit ještě třikrát a proti Třemešné ukořistily důležité tři body, které je dostávají ze sestupových pozic.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Miroslav Ridoško (Jiskra Epružice): Začali jsme perfektně, vedli jsme 1:0 a najednou z ničeho nic, jsme prohrávali 1:2. Poté jsme to ale ještě otočili a oni odpadli. Zranil se jim ještě gólman a my jsme hladce rozhodli. Opět jsme odskočili od sestupových pozic a záchrana je pro nás zase reálnější.

TJ Jiskra Třemešné
Jaroslav Toman (Jiskra Třemešné): Bylo to vyrovnané utkání, kdybychom nedělali zbytečné chyby, tak jsme mohli i vyhrát. Dokonce jsme vedli, ale pak přišla chyba gólmana a my ve zbytku utkání propadli.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - V. Šámal [-] , J. Kořínek [-] , J. Šoul [-] - P. Filipčík [-] , K. Novikov [-] , O. Pavlas [-] , F. Tesař [-] - M. Šustr [-] , L. Bordeniuc [-]

TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - R. Černý [-] , L. Slavík [-] , J. Šmehyl [-] , J. Marcínek [-] - L. Černý [-] , L. Kubena [-] , R. Turek [-] , V. Fatura [-] - J. Kůst [-] , K. Ebenhöh [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.