Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B zvládly přestřelku v Dukovanech B


Branky


13

V souboji dvou rezervních týmů zvítězili v Dukovanech fotbalisté Rapotic 5:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Souboj dvou rezervních týmů bylo k vidění v Dukovanech. Domácí tým nastoupil ke svému prvnímu jarním utkání, protože jejich zápas s Moravským Budějovicemi byl přesunut na květen. Rapotice B naopak svoji jarní premiéru zvládly na jedničku, když porazili vysoko rezervu Okříšek 6:1. Podzimní vzájemný zápas s Dukovany zvládly Rapotice také dobře, když zvítězily 4:2. V neděli se v Dukovanech hrálo utkání rezerv domácího týmu a Rapotic. Domácí se hned v sedmé minutě ujali vedení 1:0 po gólu Láníčka. Do poločasu si domácí vytvořili ještě několik dobrých šancí, ale skórovat se naopak podařilo ve 42. minutě hostům, když se trefil Aleš Chatrný, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Hosté zvládli lépe přestřelku

Ve druhém poločase sledovali diváci přestřelku ze které nakonec jako vítěz vyšel hostující tým. Domácí nejdříve vedli 2:1 z 56. minuty, kdy se prosadil Lukáš Traxler, pak ale hosté většinou z brejků otočili na 2:3. To se dvakrát prosadil střídající Radek Valsa, trefami z 60. a 63. minuty. Domácím se podařilo ještě jednou Srovnat Ondřejem Horákem ze 75. minuty, ale poté opět udeřili hosté a to hned dvakrát a bylo 3:5. O góly se postarali v 80. minutě Petr Císař a hattrickem se uvedl v 83. minutě střídající Radek Valsa. Těsně před koncem domácí pouze snížili na 4:5  Vladimírem Soukupem, a tak si Rapotice odváží všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Utkání se muselo divákům líbit. Hrálo se nahoru dolů s množstvím šancí na obou stranách. Domácí měli v první půli více šancí a trestuhodně jich několik neproměnili a přišel trest, kdy jsme zaslouženě vyrovnali. Ve druhé půli podobný trend pokračoval, ale šancí domácích ubylo. Postupem času Rapotice přebíraly otěže zápasu a byly lepší, což vyjádřili i brankově. Pro nás jde o velmi důležité vítězství, které nás posunulo do klidných pater tabulky.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] - L. Traxler [-] , L. Pelán [-] , P. Jílek [-] , P. Jeřábek [-] - M. Jašek [-] (65. S. Procházka [-] ) , O. Horák [-] (75. V. Soukup [-] ) , F. Smysitel [-] (37. J. Jelínek [-] ) , P. Číhal [-] - P. Pislcajt [-] , I. Láníček [-] (88. P. Blažek [-] ) -

FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - P. Císař [-] , J. Tesař [-] (46. R. Valsa [-] ) , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , M. Dvořáček [-] , A. Chatrný [-] , D. Šmarda [-] , M. Laš [-] , K. Kovařík [-] , J. Dvořáček [-]

ŽK: 77. S. Procházka - 38. M. Laš , 71. M. Laš .
Hráči zápasu: L. Traxler - R. Valsa , M. Laš , P. Císař .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KOLAŘÍK Aleš, SOUKUP Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Zápas dvou rezervních týmů přinese určitě vyrovnaný souboj a asi i vyrovnané skóre.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích