Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov si ještě před těžkým utkáním lídrů zvedl sebevědomí s Motorem


0

Ani tentokrát neměl nejlepší tým soutěže žádný problém dojít si pro tři body. V jedenadvacátém kole se střetl s Motorem Záchlumí, který měl sice obrovskou snahu vzdorovat, leč marně. Domácí měli utkání jeasně ve svých rukou a po těžkém utkání se Stráží nic nepodcenili. Částkov se tak před utkáním s dotírajícím Borem ještě trochu nabudil a pořádně rozehrál, ale se Sokolem to tak snadné mít nebude a tento duel bude vyžadovat ještě daleko více sil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak jsem již zmínil, Částkov po páteční zkušenosti se Stráží radeji nenechal nic náhodě a od prvních minut nic nepodcenil a nevypustil. Hrál naplno po všech směrech, čímž snaživé a kousavé Záchlumí naprosto odstavil. Motor zkráta nehrál špatně, ale Částkov od prvních minut dokázal prodat své zkušenosti a vyšší kvalitu a dokázal si s ním poradit. Už brzy dostal svůj tým do vedení Bydžovský a o pár minut později navýšil také obránce Říha. Ve dvacáté minutě pak Herout, asi nejlepší hráč utkání, po skvělé individuální akci zařídil pokutový kop, ale Veleta našel svou ránou pouze gólmana. Domácí měli ale daleko více šancí, ale jejich promarnění je přespříliš trápit nemuselo. Už o pár minut později to totiž vzal na sebe opět Herout a třetí branku vykouzlil sám, když se střelecky nedařilo jiným. A aby si zajistili domácí před přestávkou dostatečné vedení, přidal Papoušek pro jistotu ještě jednu trefu. 4:0 už byl pro Hraničáře asi dostatečný příslib tří bodů. 

Ve druhé půli už si tak mohli Částkovští dovolit trochu hru spomalit a zvolnit, aby ušetřili na příští týden, co nejvíce sil. Záchlumí ale více prostoru nedostalo, pokud tedy budeme mít na mysli, prostru pro kombinaci, ne pro hru s balónem. Záchlumí se sice s míčem pomazlilo ve druhé půli trochu více, ale se soupeřovou defenzivou si stále nevědělo rady. A proto přidávali branky stále jen domácí. Nejprve se dobře trefil autor první branky utkání Bydžovský a poté ještě pravil na konečných 6:0 Papoušek. Domácí tak své jedenadvacáté kolo zvládli poměrně bez potíží a jdou si dále svou cestou směrem k titulu a postupu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík (Hraničář Částkov): Soupeř se snažil, ale my jsme hráli zodpovědně. Podali jsme poctivý výkon, takže jsme spokojeni. Mohli jsme přidat sice ještě více branek, ale na tom už nezáleží. Teď se chceme akorát dobře připravit na sobotu s Borem.




Sestavy


TJ Hraničář Částkov
M. Hrabovský [-] - J. Říha [-] , P. Hrabovský [-] , P. Sňozík [-] , D. Štípek [-] - M. Špelina [-] , M. Veleta [-] , L. Bydžovský [-] , P. Jakubec [-] - A. Herout [-] , M. Papoušek [-]


ŽK: 76. M. Špelina .
Místo: M.Chody.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.