3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma porazil vedoucí Koněšín


Branky


22. P. Zahradníček (vl.) , 55. M. Čurda , 74. Z. Daniel - 16. M. Svoboda
13

V Opatově se představil vedoucí Koněšín. Dostal se v zápase sice do vedení  ale na body nakonec nedosáhl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přišli o vedení vlastní brankou

Do Opatova přijel vedoucí Koněšín, který dokázal v minulém kole urvat výhru v nastavení na půdě Okříšek B. Opatov zase musel smazat manko na půdě Studence. Podzimní vzájemný zápas skončil jasnou výhrou Koněšína v poměru 4:1. Za velmi slušného téměř slunečného dne vstoupily oba týmy nebojácně a určitě chtěly předvést přítomným fanouškům tu nejlepší fotbalovou podívanou. Samozřejmě že si domácí fandové představovali začátek mnohem lépe, ale realita byla přeci jen jiná. Do vedení se totiž v 16. minutě hosté, zásluhou Michala Svobody - 0:1. Domácí se s tímto stavem nechtěli smířit a vrhli své síly do útoku. A brzy byli za svoji aktivitu odměněni, když jim k vyrovnání dopomohl ve 22. minutě vlastní brankou Petr Zahradníček a bylo tak brzy vyrovnání na 1:1. Domácí tato branka nakopla a nebýt dobře chytajícího Matěje Hůlky mohl Opatov do konce první půle zcela otočit výsledek ve svůj prospěch. 

Domácí dotáhli zápas do vítězného konce

Do druhé půle ale vstoupili lépe domácí borci a Koněšín se nestačil divit. Aktivní domácí celek tak poslal do vedení v 55. minutě Martin Čurda, který tak dokonal obrat a Opatov tak vedl 2:1. Šokovaní hosté ale nechtěli složit zbraně a snažili se o vyrovnání. Jenže dobře bránící domácí celek jim to neumožní a naopak v 74. minutě vstřelil uklidňující branku na 3:1 Zdeněk Daniel, jehož gól byl nakonec posledním střeleckým počinem v zápase. 



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Daniel Zdeněk, hráč: Jsem rád, že jsme zvládli zápas proti vedoucímu týmu tabulky a odčinili minulý zápas.




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - L. Kabelka [-] (65. V. Eliáš [-] ) , P. Jirka [-] , D. Vybíral [-] (68. F. Šinkovský [-] ) , D. Čučelin [-] , R. Kabelka [-] (82. M. Solař [-] ) , M. Čurda [-] , Z. Daniel [-] , M. Ježek [-] , J. Horáček [-] , M. Kšír [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - Š. Dvořák [-] (82. D. Pokorný [-] ) , M. Netrda [-] , R. Badura [-] (62. T. Konečný [-] ) , M. Svoboda [-] , O. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , P. Seifer [-] (46. D. Dvořák [-] ) , M. Loukota [-] (74. J. Pospíšil [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-]

ŽK: 37. D. Čučelin , 70. J. Horáček , 74. Z. Daniel .
Hráči zápasu: M. Čurda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - SVOBODA Ondřej, FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Vejvoda
Tip experta: remíza

Ani jeden z týmů neměl lehký začátek. Zde to vidím na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích