1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor se s Lázněmi trápil až do poslední chvíle, ale nakonec stejně zvítězil


Branky


64. J. Nevařil - 25. D. Jutka , 58. D. Jutka
0

Utkání v lázeňském městě mezi Borem a domácími Lázněmi v rámci jedenadvacátého kola byl asi největším šlágrem tohoto víkendu. Střetli se druhý a třetí celek celé soutěže a rozhodně jeden druhému nechtěl nic darovat. Utkání bylo, podle předpovědí, velmi vyrovnané a rozhodnout mohl každá maličkost, i proto šla z obou celků vidět veká snaha o soustředění a disciplinovanost. Lázně, ale nevyužili svých šancí a bor zužitkoval své zkušenosti. Ale drama to bylo až do poslední minuty, avšak v závěru se radoval Bor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první půle nastoupily oba celky  velmi nervózně a semknuté na své polovině. Nikdo nechtěl hru příliš otevírat a vystavovat se tak nebezpečným protiútokům. V první půli byly asi o trochu lepší Lázně, které měly výhodu domácího prostředí a dokázali si vytvořit pár šancí, ale nedokázali jich využít. Bor naopak trochu zkušeňeji nikam nespěchal a vyčkával na svou příležitost, které se mu dostalo hned v první půli a on ji dokázal využít. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0, ale pro hostující Bor. 

Do druhé půle naskočily celky podobně, jako do druhé, ale Lázně hru otevřely z nouze raději trochu více a na to také doplatily. Už po pár minutách totiž hosté využili po rychlé kombinaci vzadu nesoustředěného soupeře a dokázali odskočit na rozdíl dvou branek. V tu chvíli bylo už celkem jasno, že si zkušený Bor své vedení už pohlídá a Lázně mírně polevily, ale Bor s nimi, a proto se domácí dostali do šance, kdy byli zastaveni ve vápně faulem. Jinak to nešlo, sudí nařídil penaltu, kterou Nevařil dokázal proměnit a vystřelit tak svému celku kontaktní gól. Ve zbytku utkání už ale Bor svou disciplinovanost udržel a nenechal se prostřelit. Domácí ale neměli od bodů daleko.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně A): Ten zápas byl vyrovnaný. Byl z obou stran pohledný a kvalitní, řekl bych, že pro diváky to musela být skvělá podívaná. Bor ukázal, že je letos trochu kvalitnější, my jsme navíc neproměnili některé své šance z první půle a na to jsme doplatili. Bor asi zaslouženě zvítězil.

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (Sokol Bor): My pokračujeme ve vítězném tažení a snažíme se stíhat Částkov. Za dnešní vítězství jsme navíc strašně rád, protože Konstantinovy Lázně mají kvalitní mužstvo a za stavu 2:1 to bylo ještě horké, ale my jsme to dokázali dohrát.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - F. Vacata [-] , K. Praizler [-] , J. Nevařil [-] , R. Zabloudil [-] - P. Hampapa [-] , P. Rašín [-] , A. Kolář [-] , J. Jelen [-] , P. Hospodářský [-] - J. Sak [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - F. Pták [-] , M. Buben [-] , J. Pajer [-] , J. Zeman [-] - L. Zeman [-] , M. Hocmann [-] , D. Jutka [-] , J. Andrle [-] - J. Blažek [-] , T. Janků [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.