2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice na výhru nedosáhly


Branky


15

Radotice nedokázaly proti rezervě Koutů udržet slibný náskok a pouze remizoval 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Radotice přivítaly na svém hřišti rezervní tým z Koutů, který si v minulém kole připsal remízu 2:2 s Okříškami B bojující o záchranu. To samé můžeme říct i o Radoticích, které v posledních čtyřech zápasech získaly pouhý bod a nebezpečné balancují nad propastí sestupu. Na podzim se radovaly z výhry Kouty B, které Radotice porazily těsně 2:1, takže Radotice měly svému soupeři co oplácet. Víkendové zápasy se odehrávaly za chladného, ale fotbalového počasí a zápas v Radoticích nebyl vyjímkou. Už v 8. minutě kapituloval jako první hostující gólman Lukáš Diviš , kterého překonal domácí kapitán Jan Němec a tím poslal domácí barvy za jásotu domácích fanoušků do vedení - 1:0. Ve 13. minutě pak zvyšoval na 2:0 Martin Liška. To byla pro hosty hodně studená sprcha a tento moment mohl klidně být z jedním z rozhodujících momentů tohoto zápasu. Hosté pak přeci jen vyrovnali hru, ale skóre do konce poločasu nikoliv. Kouty B tak měly v kabině hodně o čem přemýšlet, aby udrželi naději na bodový zisk. Přesto před oběma aktéry zbývala ještě druhá půle, takže nebylo ještě zdaleka nic rozhodnuto. 

Hosté v závěru vyrovnali

Ve druhé půli domácí udržovali slibně rozehraný zápas až do 77. minuty, kdy se nádhernou střelou z dálky podařilo hostům zásluhou Víta Navrátila snížit na 2:1. Po této brance se vkrádala na domácí kopačky nervozita, což nakonec vyústilo v chybu v domácí rrozehrávce a ve vyrovnávací branku, kterou v 88. minutě opět vsítil Vít Navrátil - 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Nevěčný Jan, jednatel: Zápas jsme začali zostra a měli jsme jasnou převahu. Ve druhé půli jsme pokračovali v tempu. Postupně jsme ale oslabování a hosté měli v závěru zápasu navrch.

SK Kouty B
Smejkal Michal, hrající asistent: Do Radotic jsme jeli pro body, ale v 15. minutě to vypadalo spíš na ručník. Prohrávali jsme 2:0 a několik situací zlikvidoval náš brankář Lukáš Diviš. Kluci to však nezabalili, makali a posledních 20 minut ovládli hru, což vedlo k zaslouženému vyrovnání skóre. Dělba bodů je spravedlivá, soupeři přeji hodně štěstí v dalších kolech.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - V. Liška [-] (41. J. Tengeri [-] ) , D. Kincl [-] , P. Tobolka [-] , M. Sevelda [-] (57. B. Mbemba [-] ) , L. Kaderábek [-] - M. Jeleček [-] , J. Čech [-] (67. M. Tobolka [-] ) , R. Sevelda [-] - S. Michal [-] (77. J. Nevěčný [-] ) , M. Liška [-]

SK Kouty B
L. Diviš [-] - L. Neuwirth [-] , Š. Janíček [-] , T. Riedl [-] (74. T. Pačinek [-] ) , A. Dočekal [-] (80. F. Neuman [-] ) , T. Štveráček [-] , V. Navrátil [-] , M. Smejkal [-] (36. J. Chaloupka [-] ) , T. Nováček [-] , R. Komínek [-] , P. Dočekal [-]

ŽK: 88. J. Nevěčný - 56. L. Neuwirth , 80. Š. Janíček .
Hráči zápasu: R. Sevelda - V. Navrátil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SVOBODA Libor - NEVĚČNÝ Jan (N), ČECH Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Radotice potřebují každý bod, a ten taky proti koutské rezervě získá.

Tip: výhra hostů

Kouty se jistě vezmou ponaučení z nevydařeného střídání v posledním zápase a Radotice porazí.