0:1
(0:1)
25. J. Jelen
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně zaznamenaly opět nejmenší možné vítězství a vezou ze Studánky tři body


Branky


25. J. Jelen
0

Lázně přijely do Studánky pouze s jedenácti hráči, protože jejich rezerva hrála ve stejnou dobu v Lesné, a neměli tak kádr, kým doplnit. Lázně hrály opět velmi takticky, snažili se zabezpečit obranu, což umí skvěle, a dostávat se do rychlých protiútoků. Jeden z nich jim opět vyšel a i přes to, že Studánka byla celý zbytek utkání lepší, své vedení, díky skvělé obraně, ale i brankáři, udržely své jednobrankové vedení až do konce utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut bylo jasně patrné rozdělaní rolí obou týmů v utkání. Studánka se snažila hrát s balónem a probít se lázeňskou defenzivou. Párkrát se jim to i podařilo, ale Surovčík byl zkrátka opět skvělý a svůj tým podržel. Hostům navíc vyšel jeden z úniků, kdy Rašín vysunul pohotově Hampapu a ten v ulici našel Jelena, který využil svého prostoru a z levého křídla si to namířil osamocen přímo do vápna, kde neměl probém přízemní střelou na druhou tyč brankáře překonat. Studánka ale nepolevila a dále soupeře přehrávala, v první půli se však už neprosadila.

Ve druhé půli se obraz hry neměnil. Hosté stále hráli ze zabezpečené obrany, jak je u nich zvykem, a snažili se discipinivaně bránit a neinkasovat. Studánka po ceou dobu svého soka dvadvacátého kola přehrávala a řídila tempo utkání, ale hosté bránili opravdu skvěle, a kdyžuž nějaká střela prošla, Surovčík si s ní poradil. Lázně tak opět dokázali těsné vedení z první půle udržet a dokráčet si pro tři důežité body ve hře o třetí místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka A): Oni měli ze celý zápas snad jednu šanci po naší chybě a tu proměnili. My měli v první půli dvě gólové příležitosti a nedali jsme. Ve druhé půli už se hrálo prakticky pouze na jednu branku, ale ani to nám nestačilo. Soupeři zkrátka se štěstím utkání takticky vyšlo a my měli smůlu. S naší předvedenou hrou jsme sice spokojeni, ale kdybychom pár šancí využili, nebylo, co řešit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): My jsme tam přijeli s jedenácti hráči, protože rezerva hrála ve stejné době v Lesné, takže jsme nějak museli rozdělit ty síly. Měl jsme tam kluky, kteří dva měsíce pořádně ani nehráli, takže jsme hráli opět od půlky se zabezpečenou obranou. Párkrát nás opět podržel Martin v brance s tím, že jsme hráli na rychlé protiútoky. To se vyplatilo a my můžeme slavit tři body.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
L. Faltus [-] - M. Bureš [-] , O. Janovec [-] , J. Jílek [-] , L. Klas [-] - L. Novák [-] , P. Kotva [-] , M. Ruda [-] , J. Holý [-] - D. Marek [-] , R. Černý [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - M. Pohlot [-] , J. Bock [-] , K. Praizler [-] , J. Nevařil [-] , F. Vacata [-] - P. Hospodářský [-] , P. Hampapa [-] , P. Rašín [-] , M. Hoffmann [-] - J. Jelen [-]

ŽK: 26. L. Faltus , 48. O. Janovec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.