Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma přejely Třebenice


Branky


11

Rezerva Rapotic přejela na domácím hřišti Třebenice vysoko 7:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Rapotice B přivítaly na svém hřišti Třebenice, které v minulém kole deklasovaly Moravské Budějovice B 10:2. Rapotice B zase prohospodařily v Myslibořicích dvoubrankové vedení. Na podzim se radovaly po přestřelce Rapotice B 4:3.Atraktivní utkání dvou kvalitních soupeřů odstartovalo v Rapoticích za vytrvalého a intenzivního deště, který však domácím přinesl štěstí hned v úvodu, kdy se v první minutě k odraženému míči dostal David Šmarda a poslal svůj tým do vedení. Třebenice se snažily o rychlý přechod do útoku a využívaly při tom rychlostně vybaveného Furiše, který se dostal do dvou zajímavých šancí. Rapotice se snažily hrát po zemi. Na konci jedné takové kombinační akce se v 19. minut ocitl Milan Laš a přesnou ranou k tyči nedal brankáři hostí šanci. Třebenice však dokázali rychle snížit a v 35. minutě po chybě Zdeňka Řepy dokonce srovnat. V první půli se hrálo spíše bez obran. Hra se přelévala ze strany na stranu, i když ji postupně zpomaloval stále se horšící terén a tvořící se kaluže. Poločas však remízou neskončil. V závěru kopali domácí roh, k odraženému míči se dostal Michal Škorpík a tvrdou ranou jej poslal pod břevno. V poslední minutě se ještě dokázal trefit Vlasta Němec.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhé půli sice přestalo pršet, ale terén byl již dosti podmáčený, což se odráželo na předváděné hře. Domácí kontrolovali hru a rychle přidali pátou branku. Třebenice se sice stále snažily, ale za za domácími zaostávaly v proměňování šancí. Naopak domácí zápas v pohodě kontrolovali a přidali ještě další dvě branky, zatímco hosté už jen snížili Furišem. Zápas sousedů v tabulce skončil zaslouženým vítězstvím Rapotic, které v jarní části ročníku na vlastním hřišti ještě nenašly přemožitele. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, trenér A týmu: V domácím prostředí jme chtěli odčinit nepříjemnou a zbytečnou ztrátu z Myslibořic, což se nám podařilo. Vyšel nám vstup do utkání, což se poté odrazilo na průběhu utkání. Hosté byli nepříjemní směrem dopředu, ale své šance zahazovali. Nám se naopak dařilo většinu šancí proměnit a zaslouženě jsme tak zvítězili.




Sestavy


FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - D. Šmarda [-] (46. P. Kopuletý [-] ) , M. Škorpík [-] , A. Chatrný [-] , M. Dvořáček [-] , P. Císař [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] (46. R. Valsa [-] ) , V. Němec [-] , J. Dvořáček [-] , R. Zezula [-]

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - P. Vrbka [-] , M. Furiš [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Čermák [-] , M. Kárník [-] (66. V. Fiala [-] ) , M. Ondráček [-] (46. M. Ondráček [-] ) , L. Buchal [-]

Hráči zápasu: R. Valsa , P. Císař .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Libor - LAŠ Milan, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Třebenice si sice v posledním kole proti Moravským Budějovicím zastřílely, ale Rapotice patří k nejlepším týmům jara.