2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín zdolal Erpužice a je před Studánkou


Branky


0

Černošín nechytil na jaře zrovna nejideálnější tempo a jeho forma za většinou zaostávala. Monmetálně se prezentoval proážkovou šňůrou ve čtyřech utkáních a doufal, že si statistiky zlepší díky Erpužicím, na které nrazil ve dvaadvacátém kole tahovského okresu. Ani Erpužice nejsou nijak extrémně silné, v tabulce se držely na nelichotivé první nesestupující pozici. Ale nutno dodat, že momentálně jsou v poměrně dobré pohodě. Z posledních dvou utkání vzešly překvapivě skvěle a unikly právě ze sestupových pozic. Utkání tak nemělo úplně jasného favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín si ale hodně věřil, protože narazila na kvalitativně asi slabšího soupeře a navíc měl výhodu domácího prostředí. Nechtěl ale nic podcenit a od samotného úvodu působil velmi zodpovědně. Už v deváté minutě se navíc dostal díky zásahu Klepsy do vedení a důležitý první gól byl na světě. Černošín se lae snažil dále se talčit do brány a své vedení si ještě pojistit, v první půli však už marně.

 

Ve druhém poločase pak možná trochu ubral a více se soustředil na defenzivu, aby si jistil svůj jednobrankový náskok, to však neznamenalo, že by ho Erpužice začaly přehrávat. To vůbec ne, Černočín zkrátka akorát hrál ze zabaezpečenější obrany a uzavřenější hru. To, že v ofenzivě natolik neubrali pak brzy doknce svou brankou potvrdil Patrik Černý a bylo hotovo. Utkání se poté už pouze spíše dohrávalo a nikdo se už moc nikam netlačil. Černošín tak už v poklidu dovedl utkání k vítěznému konci a Erpužice si na další body musejí počkat. Avšak sestupu se stále ještě vyhýbají.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Měli jsme soupeře, který byl podobný naší úrovni a pro nás tak hratelný. Konečně jsme po čtyřech prohrách podařilo zvítězit a jsme spokojeni.

TJ Jiskra Erpužice
Miroslav Ridoško (Jiskra Erpužice): Když to utkání v našem podání srovnám z minulým týdnem, tak jsme dnes působili strašně povadle a bylo to celkově hrozné. Nikdo si nezaslouží pochválit. Byli jsme asi dokonce i lepší, než soupeř. Z mého pohledu byl soupeř totiž nejhorší, který proti nám doposud nastoupil, ale zkrátka se nám nedařilo se prosazovat.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - J. Slivoně [-] , L. Melich [-] , R. Havel [-] , R. Panuška ml. [-] - T. Klepsa [-] , K. Skoumal [-] , R. Jabůrek [-] , T. Vondraš [-] - R. Drozda [-] , P. Černý [-]

TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - V. Novikov [-] , J. Šoul [-] , J. Kořínek [-] , V. Šámal [-] - P. Filipčík [-] , O. Pavlas [-] , F. Tesař [-] , K. Novikov [-] - M. Šustr [-] , L. Bordeniuc [-]

ŽK: 53. T. Vondraš , 64. P. Černý , 65. L. Melich .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.