Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Erpužice jsou ve skvělé formě, Sulislavi opět uikají


0

Los třiadvacátého kola proti sobě postavil tým Jiskry Erpužice a Motoru Záchlumí. Souboj ze dna tabulky, kde se počítá každý bod. Zatímco Záchlumí už na své desáté pozici má udržení téměř jisté a pravděpodobnost sestupu je pouze teoretická a mizivá, Erpužice jsou nejžhavějším adeptem pro vyměnění pozice se Sulislaví. Vždyť to ještě nedávno byly právě Erpužice, které byli společně s Jiskrou Třemešné druhým sestupujícím, ale nyní nabrali perfektzní formu, proti slabším vítězí a favority trápí. Záchlumí se zase stále drží na takové té své vlně, ale ta, jak všichni víme, není zrovna nejlepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání tak patřilo už téměř od úvodu Jiskře. Ta využila i domácího prostředí a utkání měla pod kontrolou. Záchlumí sice mělo několik málo šancí, ale k ničemu závažnějšímu to nikdy nevedlo. Jiskra držela balón více a potvrzovala roli mírnějšího favorita. Měla více ze hry a postupným odskakováním soupeři dotáhla utkání ke zdárnému konci. Ani jednou neinkasovala a navíc vsítila tři branky. Poměrné cenné, přesto pohodlné, tři body zaručují další dvoubodový odskok od Sulislavi, která v Lázních nečekaně ukořistila bod. Odstup mezi nimi je tedy pětibodový a Sulislav má ještě tři utkání na to, něco s tím udělat. 



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
P. Filipčík [-] , F. Tesař [-] - J. Ševčík [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.