M. Pávek 58. (p.)
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 15:00

19.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy zaváhaly i doma, proti Olympii získaly jen bod


Branky


58. M. Pávek (p.) - 41. F. Bassey
14

Po odloženém zápase v Ústí nad Orlicí se Olympia vydala na hřiště půlmistra do Záp. Ty na rozdíl od Radotína své první jarní utkání odehrály, ale po překvapivé porážce 1:0 na hřišti Litoměřicka se vstupem do jarní části nemohly být spokojeny. Hosté naopak chtěli hned svůj premiérový jarní zápas využít k dotáhnutí se na čelní příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olympia na hřišti lídra začala aktivně, do vedení ji poslal Bassey

První poločas přinesl poměrně vyrovnaný fotbal, kdy se v největší šanci domácích objevil Hakl. Zápský záložník ale ve 27. minutě nedokázal překonat pozorného Čápa v brance Olympie. Nutno dodat, že mu výrazně pomohla i jeho obrana, která nepřipustila nadmíru nebezpečnou dorážku. Na druhé straně neuspěl ani Koutenský, jehož tvrdou střelu Frydrych vyrazil a posléze si poradil i s dotírajícími hráči Radotína. Pět minut před koncem poločasu se ze zdánlivě nevinné akce zrodila první branka. Hostující Sarr vhodil míč do hry a ten se přes Milce, Volka a J. Ježdíka dostal skrze malé vápno až k nigerijskému snajprovi Basseymu, který už jen jednoduše dopravil míč z pár metrů do odkryté klece a poslal tak hosty do kabin s jednogólovým náskokem.

Zápy se zvedly a Pávkovou penaltou vyrovnaly

Do druhého dějství nastoupili domácí fotbalisté odhodlaně a hned ve 48. minutě musel vytasit bravurní zákrok Čáp. Tlak domácích postupně vyvrcholil v 57. minutě, kdy se domácí po faulu J. Ježdíka dočkali pokutového kopu. K exekuci se postavil Pávek a excelentně umístěnou ranou o tyč srovnal na 1:1. Nedlouho po vyrovnání sahali hosté znovu po vedení, ale hlavička Basseye mířila k jejich smůel jen do levé tyče domácí branky. Ve zbytku zápasu pak nedokázal nalézt recept na pozornou obranu protivníka ani jeden z týmů, takže musely remízový zápas rozsoudit až penalty.

V rozstřelu byl neúspěšný až desátý exekutor, Olympia odváží i bonusový bod

Roszřel začínali hosté a úspěšníých bylo postupně 5 hráčů Olympie a 4 hráči Záp. Až poslední domácí exekutor Balvín poslal svoji penaltu jen do břevna, takže se nakonec z bodu navíc mohli radovat hosté z Radotína. Zápy připisují první jarní bod, ale z úvodu jara určitě nadšené nejsou.



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
???: připravujeme

Olympia Radotín
Brankář Ondřej Čáp: "Z mého pohledu se jednalo o vyrovnané a bojovné utkání plné soubojů a nakopávaných míčů. Prvních 15-20 minut jsme měli územní převahu a dominovali. Ve zbývajícím čase to byli naopak domácí, kteří hrozili zejména ze standartních situací. Ke konci půle jsme se dostali pěkně do šance a skórovali na 1:0. Na šance byl poločas tak 2:2. Druhý poločas si běhěm prvních 15-20 minut vytvořili domácí velký tlak opět ze rohů a autů, kdy mi to tam lítalo vápnem křížem krážem. Z jedné takové akce vznikla diskutabilní penalta, z níž Zápy vyrovnaly. Zbytek zápasu byl pak dost vyrovnaný, hodně soubojů a od obou mužstev odmakané na sto procent. V penaltách jsme pak byli o fous šťastnější my."



Sestavy


SK Zápy
L. Frydrych [-] - . Dias [-] , V. Svoboda [-] , M. Pávek [-] , M. Jelínek [-] , J. Jelínek [-] (83. M. Macek [-] ) , V. Hron [-] (70. R. Jukl [-] ) , P. Hašek [-] , F. Hakl [-] , J. Eliáš [-] (80. T. Balvín [-] ) , J. Duben [-] (46. P. Putz [-] )

Olympia Radotín
O. Čáp [-] - F. Bassey [-] , V. Milec [-] , Z. Volek [-] (71. F. Císařovský [-] ) , J. Trýzna [-] (80. V. DEMOSTHENOUS [-] ) , L. Koutenský [-] (46. P. Ježdík [-] ) , P. Sarr [-] (65. A. Zahranychnyy [-] ) , J. Ježdík [-] , M. Jiránek [-] , D. Broukal [-] , D. Pelyak [-]

ŽK: 45. J. Eliáš - 26. V. Milec , 68. J. Trýzna .
Hráči zápasu: M. Pávek - F. Bassey .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Němec Václav - URBAN Michal, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Lukáš Batka
Tip experta: výhra hostů

Cítím, že Zápy klopýtnou a Vyšehrad se jim přiblíží.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích