3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

28.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy během dvou minut otočily duel s Převýšovem, ten vstřelil dvě branky, ale přesto odjíždí domů bez bodu


Branky


16

Jasnému lídrovi ČFL po podzimu na jaře postupně dochází dech, v posledních třech duelech vydolovali Štředočeši pouhopouhý bod. Převýšov se sice spoléhá zejména na domácí prostředí, ale do Záp přijížděl s vidinou a chutí využít ne úplně dobré formy vedoucího celku soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl efektivnější Převýšov, který Zápy dvakrát překonal a o gól vedl

V souboji dvou týmů, které hrají agresivní a důrazný styl fotbalu, se dalo předpokládat více bojovnosti než fotbalové krásy. To se naplnilo jen zčásti, protože padlo hodně branek. Ale pojďme popořadě. Převýšov se dostal do vedení první střelou na bránu Frydrycha v 15. minutě, když přesně zacílil Špidlen. O tři minuty později však J. Jelínek srovnal na 1:1. Netrvalo dlouho a v 25. minutě to byli opět hosté, kdo se dostal do vedení, konkrétně díky pohledné akci a zakončujícímu Hynkovi. Zápy už s výsledkem do poločasu nic neudělaly.

Obrat během dvou minut, zápští si k vítězství pomohly svými pověstnými standardními situacemi

Zápy nastoupily do druhé půle odhodlány s výsledkem něco udělat. To se jim povedlo v 66. minutě, kdy vyrovnal po rohovém kopu jmenovec střelce první branky domácích M. Jelínek. Hned za okamžik vedení poprvé na stranu Záp strhnul obránce Duben, který využil další standardní situace. Převýšov se ještě snažil, ale na branky z prvního poločasu už nenavázal. Zápy tak konečně zase bodovaly naplno a udržely tempo s ostatními týmy v boji o titul.



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Obránce František Hakl: "Byť padlo pět gólů, pro oko diváka to nebylo nic moc. Hrál se dost soubojový zápas. S Převýšovem je to vždy vyrovnané, hektické utkání. Soupeř měl v první půli tři šance a dal dva góly. My těch šancí ale také moc neměli. Druhou půlku jsme to nakonec urvali přes standardní situace, z nichž jsme dali dva slepené góly."

SK Převýšov
Záložník Tomáš Hynek: "První poločas jsme byli lepším týmem. Hrozili jsme hlavně ze stran. Dávali jsme do vápna hodně centrů a s tím měly Zápy problémy. Ke konci prvního poločasu jsme měli stoprocentní šanci, kterou jsme bohužel nevyužili ve svůj prospěch. Druhý poločas jsme nehráli tak, jak bychom chtěli. Zápy vyhrávaly souboje a my běhali hlavně bez balónu. Bohužel jsme pak dostali dva góly během dvou minut. Posledních čtvrthodinku jsme začali zase hrát, ale na bodový zisk to nestačilo."



Sestavy


SK Zápy
L. Frydrych [-] - T. Matějka [-] (90. M. Doležal [-] ) , J. Jelínek [-] (84. M. Macek [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Jelínek [-] , P. Putz [-] (46. R. Jukl [-] ) , F. Hakl [-] , T. Fabián [-] (39. V. Hron [-] ) , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

SK Převýšov
R. Dunda [-] - L. Vyšehrad [-] , J. Jarkovský [-] , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] - T. Sedláček [-] (77. R. Korba [-] ) , S. Chocholatý [-] (71. D. Živný [-] ) , M. Kopáč [-] , T. Hynek [-] , T. Labík [-] , D. Koubek [-] (71. P. Novák [-] ) - -

ŽK: 83. T. Matějka - 53. L. Vyšehrad , 76. P. Veselka .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Klupák Petr - KRUPKA Pavel, TEUBER Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Stanislav Mařík
Tip experta: výhra domácích

Zápy bojují o postup, doma musí rozhodně vyhrát.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích