2:1p.
(0:0)
72. D. Kozel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 10:15

32.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotín na penalty vyhrál, o titulu pro Vyšehrad však už bylo před duelem rozhodnuto


Branky


11

Velice pikantní souboj přineslo poslední kolo. Pražské derby Radotína a Vyšehradu, které mohlo být přímý souboj o titul. To se však díky ztrátám Olympie a skvělé formě Šemíků nepodařilo, takže duel se hrál "z povinnosti". Do vedení dostal hosty v kombinované sestavě Kozel, zareagovat ale dokázal Brabenec, a tak šel zápas do penalt. V nich byli šťastnější domácí, kteří tak kosmeticky Vyšehradu oslavy titulu pokazily. Sami však skončili dokonce mimo stupně vítězů, až čtvrtí za třetím Vltavínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


Olympia Radotín
E. Kimia [-] - M. Hadi [-] , F. Bassey [-] , A. Oikonomikos [-] (59. L. Koutenský [-] ) , V. Milec [-] (83. M. Písačka [-] ) , J. Trýzna [-] (75. V. Brabenec [-] ) , Z. Volek [-] (68. P. Ježdík [-] ) , A. Zahranychnyy [-] , M. Jiránek [-] , D. Pelyak [-] , D. Broukal [-]

FC Slavoj Vyšehrad
M. Otáhal [-] - J. Neuberg [-] , O. Švejdík [-] , V. Pardubský [-] , V. Mareš [-] , P. Rys [-] (64. D. Krejdl [-] ) , J. Zákostelský [-] , D. Čapek [-] (46. P. Čapek [-] ) , J. Vejvar [-] (89. J. Bazal [-] ) , O. Brejcha [-] , D. Kozel [-] (91. D. Laňka [-] )

Počet diváků: 220. Rozhodčí: Martínek Petr - ŘEHÁČEK Lubomír, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Podzimek

Expert: Richard Jukl
Tip experta: výhra domácích

Vyšehrad po víkendové drtivé výhře nad odevzdaným Litoměřickem oslavil postup do 2. ligy a v následujícím zápase jim už o nic nepůjde. Z tohoto důvodu si myslím, že Radotín vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů