3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:30

16.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře v derby za tři body


Branky


8

Přepeře dalo v prvním poločase jeden gól, a po pauze dalšími dvěma brankami výhru pojistilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po oboustranně opatrném prvním poločase, který ve 33. minutě rozhodl Pavlata, jenž svou dorážkou pohotově využil chvilkové dezorientace turnovských hráčů - 1:0.

 

Vše podstatné se událo v tom druhém. I když do něj lépe vstoupili Turnovští, slibnou koncovku Přepeř musel nejprve včasným blokem řešit novopečený kapitán Tvrdý a posléze účelným vyběhnutím proti Synkovi také gólman Martin Špína. V 61. minutě Hyku vážněji ohrozil Papoušek, ale domácí brankář stačil jeho „jedovku“ odvrátit na rohový kop. Ten skvěle zahrál Havel, ale jeho střílenou gólovou nabídku minuli v malém vápně hned tři jeho spoluhráči! Když mu pak po pár minutách podobně servíroval až na brankovou čáru šikovný Drahoš, byly z toho jen plané emoce ze strany turnovského hráče. Jak se zakončuje, ukázal v 72. minutě na druhé straně hrací plochy všem Synek, který k zužitkování ideální Pavlatovy nabídky ke zdvojení hubeného náskoku domácích nepotřeboval ani kopačky - 2:0. Po pěti minutách měl Turnov možnost další standardky, ale odvrácený míč našel na půlící čáře Schuberta, který si balon píchnul do odkrytého prostoru a své sólo bez problému zakončil třetím gólem v síti bezmocného Špíny - 3:0.



Sestavy


FK Přepeře
M. Hyka [-] - J. Synek [-] , P. Novotný [-] (88. P. Horáček [-] ) , A. Vaníček [-] (72. J. Schubert [-] ) , M. Pavlata [-] , F. Jarosz [-] (84. P. Bína [-] ) , M. Vébr [-] (81. M. Ježek [-] ) , J. Petřík [-] , J. Nesvadba [-] , K. Vrabec [-] , M. Sedláček [-]

FK Turnov
M. Špína [-] - D. Drahoš [-] (81. V. Sysel [-] ) , D. Nulíček [-] (56. T. Houžvička [-] ) , J. Tomašov [-] (86. A. Gaubman [-] ) , J. Podzimek [-] (61. A. Benek [-] ) , P. Papoušek [-] (74. P. Svoboda [-] ) , T. Beníšek [-] , P. Havel [-] , J. Šimek [-] , J. Blažek [-] , V. Tvrdý [-]

ŽK: 64. M. Sedláček - 20. J. Šimek , 25. T. Beníšek , 67. J. Blažek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - GUNITŠ Patrik, HLAVÁČEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích