J. Vondráček 30. (p.)
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

18.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolín uspěl na penalty


Branky


30. J. Vondráček (p.) - 48. R. Mynář
8

Kolíňáci se za nádherného jarního počasí v Borkách utkali s celkem téměř stejného postavení v tabulce. Dvoubodový náskok, který měli Horky nad Jizerou před začátkem zápasu, dnes domácí Kolín dokázal smazat. Po nerozhodném skóre došlo opět na pokutové kopy, ve kterých se ani jeden z řad modrobílých nemýlil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se iniciativy převážně ujali kolínští hráči. Do první větší příležitosti se po brejku dostal Vácha, jeho střela ovšem skončila mimo tři tyče. Branky se domácí dočkali - ve 29. minutě přišel faul v pokutovém území. Nařízenou penaltu s jistotou proměnil Jiří Vondráček. Výtečnou ránou z dálky se blýskl také obránce Škoda, bohužel svatyni hostujícího Dureva přestřelil. V závěru půle se musel protáhnout také domácí Kafka - první střelu ze standardky zablokovala zeď, střelu druhou ovšem pouze tečovala a gólman modrobílých balon vytěsnil konečky prstů.

 

Druhá půle síly vcelku srovnala. A to doslova - ve 47. minutě poprvé Kafka lovil míč ze své sítě. Po teči jednoho z domácích se prosadil xxx. Do konce základní hrací doby mohlo skóre strhnout jedno či druhé mužstvo. V 65' se centrovaný balon dostal na Šedivého. Ten z bezprostřední blízkosti branku minul. Čtvrt hodiny před koncem opět z dálky pálil Škoda, o chvíli později se k zakončení dostali i hosté. Gól už nepadl a i po třetí v jarní části musely rozhodovat penalty.

V penaltovém rozstřelu se hostům příliš nedařilo. V první sérii orazítkoval horecký hráč pouze tyčku, v druhé jeho spoluhráče přečetl Kafka. Domácí dnes byli v tomto ohledu stoprocentní a zaslouženě berou i bod navíc.



Sestavy


SK Sparta Kolín
F. Kafka [-] - M. Štancl [-] , P. Pavlík [-] , M. Vácha [-] (77. L. Šindelář [-] ) , L. Vebr [-] , L. Šedivý [-] (65. D. Bareš [-] ) , R. Biško [-] , J. Vondráček [-] , D. Veselý [-] , P. Němeček [-] (86. S. Rosendorf [-] ) , J. Škoda [-]

FC Horky nad Jizerou
K. Durov [-] - A. Boruta [-] , O. Murárik [-] , D. Tokar [-] , M. Šťastný [-] (87. A. Kohout [-] ) - M. Pecháček [-] , S. Smetana [-] , J. Novák [-] - M. Tkachenko [-] (90. T. Doležal [-] ) , R. Mynář [-] , D. Zikmunda [-] (81. O. Tarasiuk [-] )

ŽK: 24. D. Veselý , 90. J. Škoda - 40. O. Murárik .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: HLAVÁČEK Erik - OPOČENSKÝ Vojtěch, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích