Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie si z Tlustice díky větší odvezla vůli tři body


Branky


3

Po vyrovnaném poločase přehrála Čechie větší vůli po výhře soupeře, který jakoby ztratil motivaci pod vidinou splněného postupu.

Oba týmy předvedly podivuhodné sestavy, domácí bez Červenky, Jirovského, Jelena, Turka. Jáchymov bez Merhauta, Patery, Kroba, Vlčka, Žaluda, Vávry, Bartoše, Cihelky. Čechii se vydařil tah se získáním v týdnu brankáře Křemena naposledy Zdice a mile překvapil Mikuláš Joukl, startující po dvou letech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frydrych se ze 16 metrů trefil do vinglu

Favorit začal tak jak se má, ve 3. minutě vypálil Bláha, brankář mu střelu vyrazil, ale na dorážku z malého vápna neměl nárok 1:0. V 10. minutě vyslal Frydrych z 16 metrů exportní střelu z trestného kopu do vinglu 1:1. Poté hra zcela vyrovnaná a bez brankových příležitostí.

Druhý poločas v režii hostů

Druhý poločas Jáchymovu ideálně vyšel. V 59. minutě poslal Stárek dlouhý pas, Morstein unikl zadákům, kličkou obešel brankáře a vychutnal si zakončení na 1:2. V 79. min se vydařil i Havlovi dlouhý míč přes obránce, naběhl si na něj Frydrych a po zemi nedal brankáři šanci 1:3. V 84. minutě po rohovém kopu vznikl závar a z hranice šestnáctky Frydrych pečetil po zemi hattrick. Od domácích za zmínku stojí skutečná dělovka J. Ungra ze 30 metrů naštěstí pro brankáře doprostřed branky.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

Článek na stránkách Čechie.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Slátaná sestava, jinak nelze nazvat pohled do zápisu o utkání Čechie v Tlustici... Při absenci obou gólmanů se poprvé mezi tyče postavil narychlo zaregistrovaný Křemen, který si při své premiéře vedl velice dobře. Totéž lze říci také o Jouklovi, který naposledy nastoupil v září loňského roku v pohárovém utkání na Tetíně. Čechie však paradoxně sehrála jeden z nejlepších zápasů na jaře a odměnou za bojovný a houževnatý výkon jí byl na hřišti postupujícího celku zisk tří mistrovských bodů.



Sestavy


SK Tlustice
K. Sklenář [-] - S. Souček [-] , J. Volráb [-] (46. P. Bureš [-] ) , S. Badarau [-] (66. L. Jirouch [-] ) , P. Bláha [-] (71. P. Ungr [-] ) , M. Říha [-] (79. P. Jirovský [-] ) , O. Šoch [-] , L. Lenkvík [-] , O. Bartoš [-] , J. Ungr [-] , J. Keckstein [-]

TJ Čechie Nový Jáchymov
J. Křemen [-] - Y. Odeesho [-] , J. Havel [-] , V. Cimpa [-] , M. Krákora [-] - T. Frydrych [-] , M. Stárek [-] , J. Červenka [-] , L. Spurný [-] - M. Joukl [-] (88. M. Plachý [-] ) , J. Morstein [-]

ŽK: 55. S. Badarau - 89. J. Morstein .
Hráči zápasu: T. Frydrych .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Tlustice potvrdí domácí formu.