J. Brabec 48.
J. Brabec 57. (p.)
P. Pubal 83.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně vyzrála na Cehnice až ve druhé půli


Branky


48. J. Brabec , 57. J. Brabec (p.) , 83. P. Pubal
20

Volyně dokázala doma zvítězit nad Cehnicemi a v tabulce je už má na dostřel. Rozhodla především druhá půle a dvě branky Jirky Brabce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stovka diváků se branky nedočkala

Cehnice se snažily o nátlakovou hru, ale nedařilo se jim získávat odražené míče a jedním vyhraným soubojem obvykle jejich akce i končily, protože hosté nedokázali míče získávat. Co se šancí týče, tak první zahrozili domácí, když střílený centr si málem srazil hostující hráč do brány, ale trefil pouze tyčku. Na druhé straně pak po vyhraném hlavičkovém souboji Nedvěda a díky svému důrazu, šel sám na bránu Šebesta, udělal kličku i gólmanovi, vystřelil, ale jeho střelu před překročením brankové čáry ještě vykopl domácí stoper. Standardky se hostům nedařili, několik rohů zahráli velice špatně a ani se nedostali do zakončení.

Domácí také žádné velké šance neměli, a tak se šlo do kabin po velmi nepříjemné průtrži za stavu 0:0. V kabině se hosté snažili vybudit k lepšímu výkonu.

Jiří Brabec zavelel k výhře

Ale hned ve 48. minutě se domácí z nenápadné akce ze strany dostali ke střele za vápnem, na mokrém terénu Vosecký míč pouze vyrazil a jediným dobíhajícím hráčem byl domácí útočník a ten neměl problém míč dostat do sítě.

Za dalších deset minut pak rozhodčí moc dobře neviděl souboj hostujícího obránce s domácím útočníkem a k hostujícímu překvapení odpískal po odehrání míče penaltu. Tu opět domácí útočník J. Brabec proměnil a Cehnice prohrávaly 2:0. Paradoxně od této doby začal být zápas nejzajímavější. Hosté začali riskovat, domácí vyklidili střed hřiště a Cehnice měly optickou převahu. Domácí vždy z brejku mohli riziko hostů potrestat, ale nedokázali si přesně přihrát a cehnická obrana rychlé brejky včas uhasila.

Hosté se do zakončení dostávali spíše sporadicky a ze standartních situací. Dvě šance měl po centrech ze strany Krejsa, ale jednou minul bránu a jednou mu dobře mířenou hlavičku srazili domácí obránci na roh. Nic víc si nevypracovali. Šebesta se pral s obranou domácích, několikrát byl i v úniku, ale bez většího efektu. Důraz do hry přinesl Milan Řehoř, ale na otočení zápasu už hosté prostě neměli. Z jednoho povedeného útoku pak domácí ještě v 83. minutě takovou skrytou střelou přesně k tyči dokonali svůj triumf, takže nebylo co řešit.

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu



Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Do Volyně jsme jeli jako nejúspěšnější tým jara, ale na hřišti to příliš znát nebylo. Z naší strany to byl mdlý a ustrašený výkon s málo šancemi. Celý zápas byl spíše boj. Hned od první minuty bylo na promoklém hřišti více soubojů než hezkých akcí. Domácí se snažili jednoduchými kolmicemi dostat za naši obranu, ale téměř každý míč jim utekl na mokrém hřišti do zámezí. Místo, abychom si z Volyně odvezli remízu, dostali jsme výprask, a ještě to budeme mít v nadcházejících kolech velice těžké, protože nás čekají velmi těžké zápasy doma a nevyzpytatelné zápasy venku.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - A. Mack [-] (89. O. Holoubek [-] ) , J. Procházka [-] , P. Gašpar [-] , J. Kubeš [-] , L. Novotný [-] , M. Malina [-] , F. Gašpar [-] , J. Brabec [-] (82. P. Pubal [-] ) , O. Holín [-] , M. Nový [-]

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] (68. P. Řehoř [-] ) , P. Pletka [-] , P. Šebesta [-] , R. Frčka [-] , J. Prokeš [-] (75. M. Řehoř [-] ) , P. Krejsa [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

ŽK: 21. J. Procházka , 61. A. Mack .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - ČAREK Martin, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy jsou nepříjemní a bojovní, ale domácí si doma s Cehnicemi poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů