Svratka nadělila Jimramovu osm branek!


Branky


31. M. Bureš , 32. M. Bureš , 40. J. Lédl , 48. J. Lédl , 51. Z. Kalina (p.) , 52. M. Bureš , 56. T. Ondra , 84. J. Řádek
43

Pěkný gólový příděl si odvezl Jimramov ze hřiště třetí Svratky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka v první půli třikrát skórovala

V 18. kole hostili fotbalisté Svratky na domácí půdě celkem Jimramova.

Svratka v prvních jarních kolech připsala pouhý bod, zatímco jejich soupeř dvěma výhrami v řadě odskočil od posledního Ujčova již na 10 bodů.   Úvod utkání měli lepší domácí a mohli se rychle dostat do vedení. Jimramov však jejich šance přežil a dalo by se říci, že spolu s nepříliš přesvědčivou hrou domácích se hrála vyrovnaná partie. Domácí se po půl hodině však konečně dostali do vedení, když se střelou z vápna k tyči prosadil Bureš a právě otevření gólového účtu se ukázalo pro zbytek duelu jako rozhodující faktor. Hosté, než se z obdržené branky vzpamatovali, okamžitě kapitulovali podruhé, když Michal Moučka z levé strany vybídl ke skórování opět Bureše. Do konce poločasu se ještě střelou uvnitř vápna prosadil Lédl. Domácí do kabin odcházeli s vedením 3:0

Svratka pokračovala v gólových hodech

Druhý poločas začal tam, kde první skončil a již ve 48. minutě se znova prosazuje Lédl. Na 5:0 o chvíli později z pokutového kopu upravuje Kalina, o minutu později po dalším vybídnutí Moučky dokončuje hattrick Bureš 6:0 a desetiminutovku hrůzy pro hosty završuje stoper Ondra, ke kterému propadl balón. 7:0 v 56. minutě. Domácí poté prostřídali a jejich hra pomalu uvadala. Poslední branku vstřelil v 84. minutě Řádek, který dorazil svojí vlastní střelu.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: "Dnes mě těší pouze výsledek a to, že jsme všichni dohráli ve zdraví v pořádku, za což patří i díky soupeři, který se neuchyloval k záludné "frustrační" hře. V utkání jsme měli některá místa opravdu hluchá a hrát dobře pouhou půlhodinku by nemuselo příště stačit."

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Svratka se na nás chtěla chytit (Vojto nic proti, mám hecování rád(smích) a my jsme poslušně splnili přání(smích) Domácí od první minuty udávali tempo hry, my se 30 minut celkem drželi, ale pak jsme během minuty dvakrát inkasovali a jak se říká bylo zle, koza dojí krev(smích) Do poločasu třetí kus, potom úžasných 8 minut druhé půle a vypadalo to na dvouciferný výsledek. Domácí žízeň po gólech byla však naštěstí ukojena a tak už padnul jenom jeden gól, navíc z ofsajdu, ale klid kluci výsledek to fakt neovlivnilo(smích). Zápas jasně ukázal rozdíl mezi mužstvem s ambicemi a mužstvem, které si jde o víkendu zahrát. Na závěr bych chtěl domácímu hráči č. 11 vysvětlit proč jsem se na něj rozčílil. Pokud se jeden mančaft přizná k teči za stavu 0:0, čeká, že to udělá i soupeř za stavu 7:0. Tomu se říká fair play, kapišto? A s tím co zrovna svítí na tabuli to nemá nic společnýho. Příští týden přijede Venca a já už se těším, že mu můžu zaplatit pivo, který mu dlužím z podzimu(smích). FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUDÍN Jan - HLADÍK Jiří, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 4. 2019 20:05
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Pavel Vondruška
Tip experta: výhra domácích

Svratka má mladé a běhavé mužstvo. Doma jsou silní a moc neztrácí. Myslím si že po dvou výhrách Jimramov vyjde na prázdno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

9. 4. 2019 09:51
Tip:výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích