Ujčov utrpěl v domácím prostředí debakl


Branky


37

Ujčov se dostal v první minutě do vedení, ale nakonec Bobrová vstřelila svému soupeři jedenáct gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padlo sedm branek

Nedělní odpoledne v Ujčově svedlo proti sobě trápící se domácí a v pohodě hrající tým Bobrové. Očekávala se jasná záležitost a nakonec se prognóza potvrdila. Paradoxně to byli domácí, kdo otevřel skóre, hned ve 2.minutě zaskakující gólman Halva nakopl dlouhý výkop, který dokonale zkrotil Adam Feifer a přízemní ránou z dálky otevřel skóre 1:0. Hosty to nijak nezlomilo a šli si nadále aktivní hrou za svým cílem. Vyrovnání přišlo záhy po rohu dorážkou v 8.minutě 1:1. Hosté pokračovali v demolici Ujčova a po centru do vápna a hlavičce to bylo v 16.minutě 1:2. V 23. minutě to bylo po zaváhání defenzivy Ujčova již 1:3. Ujčov se nepoučil a inkasoval znovu po dorážce trestného kopu v 31.minutě 1:4. Po ojedinělé akci domácích a následné standardtce se prosadil Jarca Nedoma v 35. minutě  2:4. Bohatý brankový účet první půle uzavřela Bobrová v 41.minutě, kdy se po kombinaci až do vápna skóre měnilo na 2:5. Poločas tak hosté s nadhledem dotáhli do jasného vedení. 

Gólový brankostroj pokračoval i ve druhém poločase

Ujčov po změně stran úplně vypnul a Bobrová trestala. Hostující ofenziva plenila zadní řady domácích, když si dělala co chtěla. Branky postupně v 52.,58.,70.,75,79,86 minutě stanovily konečné skóre na 2:11 a Bobrová popravdě naprosto dominovala a předvedla spoustu krásných akcí a s jistotou si odváží z Ujčova vítězství. Domácí situace je naopak úplně opačná, velká krize a ztráta sebevědomí se mísí s odevzdaností a beznadějí. 



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Takové zápasy se mě těžko hodnotí. Hosté nás ve všech atributech předčili a proto jednoznačně vyhráli. Omlouvám se domácím fanouškům. Okresní přebor pro nás prostě není.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Jsme rádi, že nám po dvou nevydařených zápasech podařilo vyhrát, až nečekaně vysoko. Do dalších zápasů je ale pořád co zlepšovat."



Sestavy


SK Ujčov
F. Halva [-] - J. Hlaváček [-] (62. L. Dvořáček [-] ) , A. Feifer [-] , J. Sedler [-] (46. P. Mitáš [-] ) , J. Večeřa [-] , P. Ryba [-] (72. O. Jančík [-] ) , J. Nedoma [-] , P. Němec [-] , P. Mitáš [-] , J. Štourač [-] , J. Mareš [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Svoboda [-] , M. Malý [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] (58. J. Zalaba [-] ) , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] (68. J. Ptáček [-] ) , V. Mahel [-] , L. Křepela [-]

ŽK: 54. A. Feifer , 65. J. Štourač - 82. R. Kratochvíl .
Hráči zápasu: J. Ptáček , M. Malý , M. Hájek .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MAREŠ Petr (N), STUPKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 4. 2019 19:28
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Daniel Roháček
Tip experta: výhra hostů

Poslední zápas nám nevyšel úplně podle představ a vlastní hloupostí jsme přišli o body. Doufám, že v Ujčově budeme koncentrovanější a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

23. 4. 2019 18:45
Tip:výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů