0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodla branka Havlíka


Branky


37

90 diváků vidělo v Bobrové jedinou branku, kterou vstřelil nejlepší střelec soutěže Havlík. Hamry tak zvýšily svůj náskok na čele tabulky na devět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Šlágr kola, kdy se potkaly dva nejlepší celky soutěže, začali lépe hostující hráči Hamrů, kteří měli před druhou Bobrovou náskok šesti bodů. Žádná šance se však v začátku zápasu neujala, a tak se v pozdějším průběhu prvního poločasu hra vyrovnala. Obrany dominovaly nad útočným snažením, a tak se šlo do kabin za bezgólového stavu.

Zápas rozhodl Havlík

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s odhodláním strhnout vedení na svoji stranu, ale další minuty nadále obě obranné formace stály na pevných základech. Až v 64. minutě vybojoval míč Franěk a akci zakončil brankou kanonýr Havlík - 0:1. Další minuty domácí podpořili ofenzivu, ale zvýšit mohli po samostatné akci hosté, ale stav zůstával nezměněn. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Tomáška se tak mohli radovat z vítězství hráči a fanoušci Hamrů, kteří zvýšili náskok na svého dnešního soupeře již na devět bodů. Příští kolo se kladiváři mohou těšit na v tabulce desáté Bory a v případě vítězství již budou moci oslavit premiérový postup do krajské I.B třídy. Bobrová bude zajíždět na hřiště Dolní Rožínky, která je v poslední době v dobré formě, když naposledy zvítězila vysoko i na hřišti Křižanova a posunula se již na šesté místo s minimální ztrátou dvou bodů na čtvrté Rozsochy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Souboj o čelo začali lépe hosté, ale my jsme se brzy dostali také do hry. Zápasu dominovali obrany, přesto bylo na obou stranách pár nebezpačných situací, které ale gólem neskončili. V podobném duchu pokračoval zápas i po pauze, bohužel pro nás přišla drobná chybka v obraně a hamerský kanonýr byl neomylný. Chtěli jsme samozřejmě alespoň vyrovnat, hráli jsme na tři, ale gól jsme nedali. Jinak myslím, že byl k vidění velmi kvalitní zápas, oba týmy potvdili své postavení v tabulce. Nezbývá tedy než pogratulovat kladivářům k postupu a soustředit se na boj o druhé místo. "

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Vyrovnané utkání. Začátek se nám povedl, ale nevytěžili jsme z toho branku. Poté se hra vyrovnala a větší šance napřicházely. V druhé půli jsme vystřelili branku, kdy vybojoval výborně míč Víťa Franěk. Mohli jsme poté přidat další branku, ale samostatný únik jsme neproměnili. Hodně nám pomohl taky gólman, který sbíral nebezpečné centry. Myslím, že jsme chtěli víc vyhrát a to se povedlo!



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Ptáček [-] , J. Svoboda [-] , M. Malý [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] (81. J. Zalaba [-] ) , R. Kratochvíl [-] , D. Roháček [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] (90. L. Benc [-] ) , P. Novotný [-] , J. Zeman [-] , J. Jun [-] (75. T. Jelínek [-] ) , J. Dvořák [-] (57. D. Zeman [-] ) , J. Miklík [-] , K. Suský [-] , T. Novotný [-] (79. I. Sojma [-] ) , V. Franěk [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 15. T. Hrbek , 38. M. Malý , 61. J. Svoboda , 90. J. Ptáček - 69. J. Zeman , 71. T. Novotný , 90. L. Benc . ČK: 90. J. Zeman .
Hráči zápasu: D. Havlík , V. Franěk .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - SÝKORA Jiří, STUPKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Dominik Bajer
Tip experta: výhra domácích

Bobrová je doma velmi silný soupeř a Hamry si s ní nebudou vědět rady. A podle mě si Bobrová s prvním týmem tabulky poradí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích