1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír si odvezl z Pohledce tři body


Branky


28

Vír po dlouhé době vyhrál, když zvítězil o branku v Pohledci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Vír nastoupil v Pohledci se šnůrou šesti nevyhraných zápasů v řadě, kdy dokonce v těchto případech pětkrát odešel poražen. Z pozic, kdy bojoval o postup do okresního přeboru se tak pomalu propadl do středu tabulky. Domácí na jaře také nehrají v nějak oslnivé formě, kdy pohledečtí porazili jen poslední Bohdalov B, čekal se tedy vyrovnaný zápas. Od začátku zápasu měli více ze hry hosté a v 7. minutě šli po brance Davida Šenkýře do vedení - 0:1. Domácí se snažili o rychlou odpověď, ale hosté hrozili z nebezpečných brejků a situací, kdy se ocitli v blízkosti domácí branky, ovšem bez gólového efektu. Tak to byl nakonec ve 29. minutě domácí Luboš Novotný, který vyrovnal - 1:1. Do konce poločasu již padesát diváků branku nevidělo, a tak se šlo v chladném počasí na poločasovou přestávku za remízového stavu.

Piskač rozhodl o výhře Víru

Druhý poločas pokračoval v zimním počasí a diváky mnoho akcí nezahřálo. Koncovka obou mužstev byla dlouhé minuty na štíru. Až v 74. minutě posunul blíže tříbodovému zisku Tomáš Piskač - 1:2. Domácí snaha o vyrovnání vyšla v poslední čtvrthodině vniveč a tak se po závěrečném hvizdu rozhodčího Pohanky radovat hosté, kteří protrhli zmiňovanou šnůru šesti zápasů bez vítězství. V příštím kole mohou hosté z Víru potvrdit tři body v domácím zápase, kdy na vlastním hřišti přivítají ve šlágru kola třetí Březí - Březské. Pohledec zavítá na hřiště rezervy Hamrů nad Sázavou.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Petr Skalník: Vír byl nakonec šťastnější a odvezl si tři body.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř: V Pohledci jsme si vytvořily mnoho brankových příležitostí. I ty nejvyloženější z hranice malého vápna jsme sice nedali,ale dali jsme o jednu branku více jak domácí a zaslouženě jsme si odvezli tři body.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - J. Starý [-] , O. Follprecht [-] (84. P. Prchal [-] ) , P. Skalník [-] , M. Skalník [-] , L. Jambor [-] , M. Fajmon [-] (75. L. Pejchal [-] ) , L. Novotný [-] , V. Šaroun [-] , J. Pustina [-] , J. Švanda [-] (80. L. Rubín [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - R. Juřík [-] (57. F. Kintr [-] ) , L. Viktorin [-] , V. Oliva [-] , J. Rejda [-] , T. Stalmach [-] , T. Piskač [-] - J. Coural [-] , L. Piskač [-] (89. M. Matuška [-] ) , J. Smolík [-] - D. Šenkýř [-] (88. V. Skoumal [-] )

ŽK: 78. O. Follprecht - 69. T. Piskač .
Hráči zápasu: T. Piskač .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: POHANKA Václav - BĚLEHRAD Jakub (N), HUMLÍČEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Jakeš
Tip experta: výhra hostů

Vír se propadá tabulkou, ale v Pohledci zabere a urve tři body. Tipuji 2:4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích