2:1
(1:1)
16. J. Dolejš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice poprvé v jarní části vyhrály


Branky


43. V. Jech , 75. I. Butnaru - 16. J. Dolejš (p.)
20

Toto utkání bylo charakteristické tím, že se potkaly týmy, které měly opačný vstup do jarní části sezóny. Zatím co Žichovice 2x prohrály, Mochtín se dere tabulkou nahoru po dvou výhrách. Domácí zápas před domácíma divákama zvládli a soupeři nedovolili odvést body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltou se hosté dostali do vedení

V neděli se sice ochladilo, ale hřiště v Žichovicích bylo suché, i když nerovnosti dělaly některým hráčům značné potíže. hosté začali hodně aktivně a měl tak i více ze hry. Domací hrozili spíše z rychlých protiútoků, ze kterých se dokázali vytvořit pár slibných příležitostí. Stav utkání se měnil již v 16 min.. Z pokutového kopu se nemýlil Jiří Dolejš 0:1. Domácí pak zvýšili obrátky vytvořili si pár šancí, které skončili na rohovém kopu, který nedokázali gólově vyřešit. Mochtín je lepší týmem v zápase, což vyústilo v pěknou akci ve 37 min. Po pěkné kombinaci se dostává do úniku Jan Žiak. Ten bohužel nedokázal překonat Stanislava Klase stav se tedy neměnil. Domácí si pak vytvořili dvě dobré příležitosti k zakončení. Nejdříve ve 40 min. netrefuje branku Ion Butnaru. Ve 43 min. dochází ke srovnání. Branku do šatny za řídil po dlouhém autovém vhazování Václav Jech 1:1

Tomáš Dolejš se bohužel v zápase zranil

Ve druhém poločase docházelo ke střídáním hostů z důvodu zranění. Njdříve nenastoupil otřesený Pavel Staněk, který se srazil s protihráčem hlavou v prvním poločase a po pěti minutách hry si obránce Tomáš Dolejš, poranil v souboji koleno. Domácí vycítili šanci a začali být více na míči a vytvářet si několik brankových příležitostí. Obrana Mochtína zatím drží remízu, dokonce i v 68 min. může skórovat Matěj Kapusta, ale nedává branku. V 75 min. domácí zahrávali rohovýk kop. Odražený míč doputoval až ke střelci a Ion Butnaru se nemílil. 2:1. Mochtín si ještě ke konci utkání vytvořil několik šancí, ale branku nedokázal vstřelit.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Tomáš Čakrt (Trenér): V utkání, které bylo spíše bojovné a dramatické než pohledné, jsme získali tři důležité body. Cením si toho, že můj tým celých devadesát minut bojoval a zápas otočil. Opět nás podržel skvělý gólman Klas a důležitý, rozdílový gól dal náš střelec číslo jedna Ion Butnaru.




Sestavy


TJ Žichovice
S. Klas [-] - L. Mourek [-] , R. Beneš [-] , J. Krýsl [-] , O. Chalupa [-] , I. Butnaru [-] , L. Černý [-] , V. Hanzlík [-] (46. P. Bala [-] ) , V. Jech [-] (77. L. Červený [-] ) , O. Musil [-] , D. Staněk [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] (46. P. Švátora [-] ) , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , M. Kapusta [-] , Z. Novák [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-] (55. T. Velek [-] )

ŽK: 78. J. Krýsl , 79. P. Bala , 83. O. Chalupa , 86. D. Staněk , 87. O. Musil - 53. P. Švátora .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kubec Václav - MIFKOVÁ Hedvika, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Kovář

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra hostů

Výsledek zápasu: 0:3. Ačkoliv je to pro mě překvapení, tak Mochtín na jaře střílí spoustu branek a hraje alespoň dle výsledků nad moje očekávání. V přípravě jsme s nimi hráli a rozhodne to tak nevypadalo

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích