Na začátku jara se objevil roj branek


4

Po shlédnutí zápasu, mezi těmito týmy, by nikdo neřekl, že se nacházejí na spodní části tabulky. Oba celky vzaly utkání zodpovědně a jak důrazně začaly, tak i důrazně skončili. Divák, který zavítal na tento zápas, určitě nebyl zklamaný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slast pro divácké oči

Utkání se odehrávalo v útočném tempu na obou stranách, čemuž nasvědčuje i skóre. Lepší úvod měli hráči Třebska. Ve 4. minutě nacentroval z pravé strany Kaňa, Bohuněk (podzimní posila z Pičína) vyhrál souboj s gólmanem domácích a s přehledem zakončil na 0:1. Běžela 10. minuta, když si hostující gólman Říha vybral slabší chvíli a domácí Rozmajzl ho prostřelil z úhlu k pravé tyči, 1:1. Ve 24. minutě domácí dokonali obrat a po vyhraném souboji opět střelou ze střední vzdálenosti zvýšil Vokurka na 2:1. Hra byla vyrovnaná, jen klid v koncovce zatím skórem nepohnul. Ovšem ve 30. minutě zahrával hostující Tošovský přímý kop z poloviny hřiště a poslal míč přímo pod břevno domácích 2:2. V poslední minutě první půle šli do vedení opět domácí, když se již po druhé prosadil Rozmajzl 3:2.

Třebsko dotáhlo svůj obrat až do konce

Začátek druhé půle přinesl šance na obou stranách. Skóre se měnilo až v 64. minutě, kdy se po centru Kolaříka a přiťuknutí Kani prosadil opět Bohuněk - 3:3. V 73. minutě se opět skvěle zorientoval Bohuněk a střelou z otočky z hranice vápna dovršil hattrick - 3:4. Utkání se dohrávalo stále útočně, ale ukazatel skóre se už nepohnul, a tak Třebsko zvítězilo na půdě Pičína 4:3. a připsalo si první jarní body.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schořovský Jan - BROŽ Roman, HOLAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 3. 2019 07:23
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích